Matka tänne

Matka Dubaihin ja Arabiemiraatteihin

Yksi monista eduista viettää lomaa Arabian niemimaalla ja Arabiemiraateissa on lyhyt matkustusaika Pohjoismaista kohteeseen, jonka ilmasto poikkeaa täysin omastamme. Jos haluat aurinkoa ja lämpöä, Yhdistyneet arabiemiirikunnat on lyömätön matkakohde. Moniin muihin klassisiin valmismatkakohteisiin, kuten esimerkiksi Kanariansaariin verrattuna, Arabiemiraatit on auringon suhteen varmempi valinta.

Lento

Helsinki-Vantaan lentokentältä lento Dubaihin kestää n. 6,5 tuntia. Jos pääkaupunki Abu Dhabi on matkasi pääkohde, kestää matka noin tunnin kauemmin.

Useilla lentoyhtiöillä on päivittäisiä lentoja Dubain kansainväliselle lentokentälle  kaikista pohjoismaisista pääkaupungeista. Helsingistä suoria lentoja tarjoavat muun muassa Finnair tai Norwegian.

Haluatko matkustaa edullisesti? Yksi tai kaksi välilaskua pidentää lentoaikaa, mutta matkan hinta tulee halvemmaksi.

Pakettimatkat

Valmismatkat ovat mukava ja helppo tapa nauttia rentouttavasta lomasta ilman, että sinun tarvitsee itse huolehtia kaikista matkan järjestelyistä. Sinun ei tarvitse ajatella lentojen, majoituksen ja sekä muiden palveluiden kuten ruokailujen varaamisesta. Arabiemiraateissa on runsaasti ensiluokkaisia all-inclusive-hotelleja, joissa palvelutaso on korkein mahdollinen. Sen lisäksi, että sinua suojaa valmismatkalaki myös kuljetuksen varaaminen ja retkien järjestäminen sujuu helpommin. Valmismatkat ovatkin kätevä tapa saada matkasta kaikki irti! 

Kaikki suuret charter-matkanjärjestäjät tarjoavat valmismatkoja Arabiaemiraatteihin eri emiraatteihin, ei vain Dubaihin. Apollomatkoilla esimerkiksi on laaja valikoima matkoja kaikentyyppisille matkailijoille, kaupunkihotelleista ylellisiin resortteihin ja urheiluhotelleihin.

Lentokenttäkuljetus

Kuljetus Dubain kansainväliseltä lentokentältä voi tapahtua joko maanalaisella, taksilla tai bussilla. Matka Dubain keskustaan vie puolesta tunnista tuntiin riippuen vuorokauden ajasta ja liikenteestä.  

Lue täältä, miten voit helpoiten liikkua Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

UAE:n matkaoppaat