Kaupunki valmistautuu tulevaisuuteen innovaatioiden ja kestävän kehityksen kautta

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että Yhdistyneet arabiemiraatit (UAE) on teknologisessa kehityksessä maailman kärkitasoa. Tämä koskee möys luontoasioita, sillä UAE on maailman kärkeä tulevaisuuden kestävämpien kaupunkien visioimisessa.

Tutkijoiden varoituksia ei kukaan voi enää ohittaa olankohautuksella. Meidän on löydettävä vaihtoehtoja fossiilisille polttoaineille ja tukeuduttava vihreään energiaan entistä suuremmassa määrin. Dubai Sustainable City on inspiroiva ja tärkeä askel oikeaan suuntaan.

Suuret satsaukset Dubain metropolin luontoon ja kestävään kehitykseen ajoittuvat juuri sopivasti kaupungin toimiessa isäntänä Expo 2020 -maailmannäyttelylle. Dubai Sustainable City on rakennettu hyödyntämään aurinkoenergiaa, vapaaksi haitallisista päästöistä. Asunnot, moskeija, koulu, hotelli, pyörätie – kaikki kaupunkimiljöössä on suunniteltu kestävän kehityksen näkökulmasta. Täällä voi jo nyt kokea tulevaisuuden – tee kierros täällä Dubain matkasi aikana, ja saat oivan maistiaisen siitä, miltä kaupunkimme tulevaisuudessa saattavat näyttää!

Abu Dhabin vesio Dubai Sustainable Citystä on nimeltään Masdar City. Se on UAE:n valtion ja liike-elämän yhteisprojekti, jonka on tarkoitus valmistua vuoteen 2030 mennessä. Sen tarkoituksena on toimia globaalina malliesimerkkinä siitä, miten kestäviä kaupunkeja voidaan rakentaa. Vaikka Masdar Citystä ei tulisikaan maailman ensimmäistä hiilidioksidineutraalia kaupunkia 50 000 asukkaineen, on se silti ainutlaatuinen esimerkki kestävästä kehityksestä.

Muuta kartan korkeutta

Tapahtuu UAE:ssä

UAE:n matkaoppaat

Hotelleja UAE:ssä