Valokuva : Dubai Film / Sebastian Opitz

9 kilometriä monipuolista vaellusta Hattalla

Yhdistyneet arabiemiirikunnat panostaa vaellusturismiin ja tarjoaa nyt kaikille vaelluksesta kiinnostuneille vaihtoehdon Wadi Shawka -reitille Ras Al Khaimahissa. Hatta Hiking Project -projektia kutsutaan jo “Hikers paradise” -nimellä.

Hatta sijaitsee 100km päässä Dubaista alueella, joka on tunnettu monista historiallisista monumenteistä ja maamerkeistään. Alueelta löytyy myös ylhä vuoristoalue Jebel al-Hajar, jonka kokee parhaiten jalkaisin. City Hiking Trail, joka on ensimmäinen osa Hatta Hiking projektia, on yhteensä 9 kilometriä pitkä ja jaettu neljään erityyliseen etappiin.

Ensimmäiset kolme kilometriä, jotka päättyvät Hatta- padolle, ovat tasaista vaelluspolkua, kun taas loput kolme pätkää ovat vuoristovaellusta vaihtelevalla vaikeustasolla. Täältä löytyy haastavia reittejä kokeneille seikkailijoille, sekä yksinkertaisia pätkiä aloittelijoille. Matkan aikana ohitetaan monia nähtävyyksiä, kuten Hatta Heritage Village, kolme patoa, Al Tala Park, Hatta Biking Track, sekä useita maatiloja Al Sharia -alueella. Toisin sanoen, kannattaa pakata vaelluskengät matkaan!

Muuta kartan korkeutta

Tapahtuu UAE:ssä

UAE:n matkaoppaat

Hotelleja UAE:ssä