Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Perheystävällistä luksusta Habtoor Grand Resortissa

Haluatko sijoittaa aurinkolomasi Arabiemiirikuntien maailmankaupunkiin Dubaihin? Siinä tapauksessa voit tuskin majoittua paremmin kuin varaamalla koko perheelle huoneen 5 tähden luksushotellista, Habtoor Grand Resort, Autograph Collectionista. Vai mitä sanot rantasijainnista Jumeirah Beachin äärellä huikeine näkymineen kohti kuuluisaa The Palmia ja kävelyetäisyydellä Dubai Marinasta?

Mutta vaikutusta ei tee pelkästään hotellin lyömätön sijainti. Korkeatasoisten huoneiden lisäksi Habtoor Grand Resort tarjoaa jopa kaksi allasaluetta hotellin monien huojuvien palmujen keskellä. Toisessa niistä on erillinen lastenallas ja vesiliukumäki, kun taas toisessa on infinity-allas yli 18-vuotiaille asiakkaille.

Ne, jotka etsivät todella syvällistä rentoutumista, voivat keventää pulssia hotellin spa-alueella. Siellä on saatavilla useita erilaisia hoitoja ruumiille ja sielulle – hierontoja, manikyyrejä ja höyrysauna. Ne, jotka haluavat mieluummin saada hien pintaan, voivat käydä kuntosalilla, pelata squashia, rantalentopalloa tai jalkapalloa tai harrastaa eri vesiurheilulajeja Habtoor Grand Resortin avaralla ranta-alueella.

Oletko herkkusuu? Tai matkustatko jonkun kanssa, joka on nirso ruoalle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Habtoor Grand Resortissa on monia ravintoloita ja baareja, joissa on tarjolla erilaisia erikoisuuksia. Valittavana on buffet, à la carte, steakhouse, brittiläinen pubi, italialainen, libanonilainen, thaimaalainen sekä kala- ja äyriäisravintola.

Habtoor Grand Resortin kohokohdat:

  • Habtoor Grand Resort tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet – Dubai Marinan sykkivän kaupunkiympäristön ja Arabianlahden rauhallisuuden.
  • Kaikista hotellihuoneista on esteetön tai osittainen merinäköala Arabianlahdelle.
  • Kävelymatkan päässä Dubain tärkeimmistä nähtävyyksistä, kaupoista, tavarataloista ja joukkoliikenteestä.
  • Kids Jungle Club ja tilava lastenallas vesiliukumäkineen lapsille.
  • Myöhään tai varhain saapuville vieraille ainutlaatuinen Travellers Lounge, jossa on erilliset lepotilat, viihdettä ja wifi.
  • Laaja valikoima viihdyttäviä aktiviteetteja, kuten jooga, vesiaerobic, rantajalkapallo, sukelluskeskus ja paljon muuta!
  • Kahteen kertaan palkittu Club Lounge, josta on kauniit näkymät kohti The Palmia, Arabianlahtea ja Dubai Eyeta.
  • Spa, jossa on useita hoitohuoneita.  
  • Hius- ja kynsisalonki.

Lisää kuvia

Toiminta lähellä Habtoor Grand Resortia

Muuta kartan korkeutta

Oppaat