Kaikki tarvitsemasi ja vielä paljon enemmän luksushotelli Grand Hyatt Dubaissa

Dubain vanhasta ja viihtyisästä Bur Dubain kaupunginosasta löytyy tavattoman suosittu luksushotelli Grand Hyatt Dubai. Täällä Dubai Creek -nimisen merenlahden eteläpuolella elämä on lähes liiankin miellyttävää. Sen lisäksi, että Grand Hyatt Dubai sijaitsee jännittävän souk-basaarialueen ja kulttuurihistoriallisen museon läheisyydessä sekä kävelymatkan päässä esimerkiksi suuresta Grand Mosque -moskeijasta ja Dubai Museum -museosta, hotelli tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja sinulle, joka haluat mieluummin nauttia lomastasi hotellialueella.

Grand Hyatt Dubai on hotelli, joka on todellakin jokaisen viiden tähtensä arvoinen. Se on saanut tähtensä pääosin kulinaarisen tarjontansa ja virkistysmahdollisuuksiensa ansiosta. Hotellista löytyy peräti 13 (!) huippuluokan ravintolaa ja baaria, jotka edustavat keittiöitä maailman joka kolkasta.

Sinulle, joka haluat rentoutua täydellisesti, suosittelemme hoitoa hotellin palkitulla Ahasees Spa & Clubin kylpylä- ja kuntosaliosastolla. Jos sen sijaan haluat rentoutua uima-altaalla aurinkovarjolla koristeltu drinkki kädessäsi, voit valita neljästä uima-altaasta mieleisesi. Lapset voivat leikkiä lastenaltaan liukumäissä, kun vilvoittelet kuumuudesta hotellin 20 metriä pitkässä sisäuima-altaassa.

Grand Hyatt Dubain tarjonta:

  • 682 tilavaa deluxe-huonetta, joista 38 on sviittejä tarjoten upean näköalan Dubain kaupunkimaiseman yli.
  • Lähellä Dubain tärkeimpiä nähtävyyksiä – mukaan lukien vanhakaupunki, Dubai Mall -ostoskeskus, kulta- ja maustebasaarit, Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä, Dubai World Trade Center ja Dubain kansainvälinen lentoasema.
  • Laaja uima-allasalue, jossa myös lastenallas ja sisäuima-allas.
  • Palkittu kylpylä- ja kuntoiluosasto.
  • 13 ravintolaa ja baaria.
  • Lastenkerho (englanninkielinen) ja kampaamo.
  • Kävelyetäisyydellä Dubain metrosta – maailman pisin automaattimetro ilman kuljettajaa.

Lisää kuvia

Toiminta lähellä Grand Hyatt Dubai

Muuta kartan korkeutta

Oppaat