Fairmont Fujairah Beach Resort

Fairmont Fujairah Beach Resort – aktiiviseen lomaan

Vastarakennettu luksushotelli Fairmont Fujairah Beach Resort sijaitsee Yhdistyneiden arabiemiirikuntien itäisessä Fujairahin emiraatissa. Uuden Apollo Sports -hotellin rakentaminen tälle alueelle oli itsestäänselvä valinta. Fujairah ja erityisesti Dibban rannikkoalue on ulkoilukeidas, jota pidetään Arabiemiirikuntien parhaana sukelluskohteena.

Fairmont Fujairah Beach Resortin tyylikkäässä sisustuksessa “moderni boheemisuus” kohtaa ajattoman Art deco -tyylin arabialaisin vivahtein. Hotelli on suunnattu erityisesti matkailijoille, jotka arvostavat aktiivista lomaa. Jos viihdyt parhaiten vesiurheilun parissa, sukelluskeskus tarjoaa snorklausta, laitesukellusta, surffausta, melontaa, vesihiihtoa ja paljon muuta! Rannalla voit nauttia auringosta tai pelata rantalentopalloa, harrastaa vesijumppaa tai suorittaa joogakurssin. Uskaliaat huimapäät voivat vuokrata maastopyörän ja lähteä seikkailemaan Fujairahin maastoon.  Jos pidät vaeltamisesta, voit tutustua aluetta ympäröivän Hajarvuoriston useisiin vaellusreitteihin.

Ulkoilun jälkeen voit rentoutua ylellisellä uima-allasalueella tai hemmotella itseäsi kauneushoidolla Fairmont Fujairah Beach Resortin ensiluokkaisessa Willow Stream Spa -kylpyläosastossa. Päätä täydellinen lomapäivä herkullisella kala- ja äyriäisillallisella The Copper Lobster -ravintolassa, tai kokeile jotakin muuta Fairmont Fujairah Beach Resortin monista ruokapaikoista.

Lava Beach Club

Fairmont Fujairah Beach Resort -hotellin uusi rantaolohuone, Lava Beach Club, tarjoaa viihdettä kaikille matkaajille. Nauti paratiisidrinkistä ylellisessä altaassa, ihaile näkymää Omaninlahdelle ja virittäydy tunnelmaan hotellin DJ:n rytmien saattelemana. Lava Beach Clubiin mahtuu jopa 400 vierasta, ja se tarjoaa kaikkea, mitä tarvitaan onnistuneeseen oleiluun – aurinkoa, uima-altaan, ruokaa, juomaa ja hyvää musiikkia. Perheet voivat rentoutua lastenaltaalla ja päästää lapset huvittelemaan lasten klubiin.

Perhe, pariskunta tai kaveriporukka – Fairmont Fujairah Beach Resort on The place to be!

Fairmont Fujairah Beach Resortin tarjonta:

  • Sisäänpääsy yksityiseen satamaan ja Beach Club -alueelle
  • Lava Beach Club tarjoaa mukavaa ohjelmaa aamusta iltaan.     
  • Willow Stream Spa – hemmottelevia hoitoja kylpyläosastossa.
  • Ylellinen uima-allas- ja aktiviteettialue rentoutumiseen tai urheiluun.
  • Sukelluskeskus ja mahdollisuus harrastaa erilaisia vesilajeja.
  • Hotellin läheisyydessä on useita suosittuja nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Shejk Zayed -moskeija, Fujairah Fort -linnoitus, Ain al-Madhab Hot Springs -lähteet ja Hajarvuoristo.
Varaa nyt!

Lisää kuvia

Harrastukset lähellä kohdetta Fairmont Fujairah Beach Resort

Muuta kartan korkeutta

Oppaat