Fairmont Ajman – luksushotelli loistavalla sijainnilla lähellä rantaa

Asu hotellissa, joka on kuin suoraan kuuluisasta Kultahattu-romaanista. Suurenmoinen, ylellinen, loistelias ja lähellä rantaa. Ajmanin emiraatti sijaitsee Dubaista pohjoiseen, ja siitä on tullut suosittu kohde matkailijoille, jotka arvostavat kiireetöntä elämää ja viehättävää ilmapiiriä.

Viiden tähden Fairmont Ajman -hotelli tarjoaa sekä maalauksellisen kauniin ympäristön että lukemattomia aktiviteetteja. Rentoudu 200 metriä pitkällä yksityisellä rannalla tai lämpösäädellyssä uima-altaassa, pelaa rantalentopalloa, tennistä tai pöytätennistä, vuokraa kajakki tai kanootti ja osta virkistäviä kylpylähoitoja.

Alla olevia kuvia katsoessa on helppo todeta, että Fairmont Ajman ei ole mikään tusinahotelli. Sijainti aivan rannan tuntumassa, 14 kerrosta ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri tekevät Fairmont Ajmanista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien vaikuttavimman hotellirakennuksen.

Entä jos nälkä yllättää? Fairmont Ajman tarjoaa laajan kirjon erilaisia ravintoloita. Kahdeksan ravintolan joukossa on esimerkiksi perheravintola Kiyi, jossa voi maistella turkkilaisen keittiön herkkuja.

Uima-altaan baarissa voi sammuttaa janon lasten polskutellessa lastenaltaassa. Shoppailun ystävät voivat suunnata kulkunsa lähimpään keskustaan, joka sijaitsee 1,5 km päässä, tai ajaa vajaan 30 minuutin matkan Dubain ydinkeskustan ostosparatiisiin.

Fairmont Ajmanin tarjonta:

  • 252 hotellihuonetta ja sviittiä upealla näköalalla Persianlahden yli
  • Lapsiystävällinen hotelli, jossa lastenallas, lastenkerho ja perhehuoneita.
  • 8 ravintolaa monin eri kulinaarisin vaihtoehdoin.
  • 200 metriä pitkä yksityinen ranta, jossa mahdollisuus harrastaa erilaisia vesilajeja
  • Kylpyläosasto
  • Rantalentopallo- ja tenniskentät
  • Sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Dubaista ja 15 minuutin päässä Sharjahin kansainvälisestä lentokentästä
Varaa nyt!

Lisää kuvia

Toiminta lähellä Fairmont Ajmania

Muuta kartan korkeutta

Oppaat