Viisi tutustumisen arvoista ravintolaa Abu Dhabissa!

  1. 18 Toukokuu 2018
  2. Mat & dryck

Pizza Di Rocco on tunnettu siitä, että sieltä saa Abu Dhabin parasta pizzaa uskomattoman edulliseen hintaan.

Rakastatko hyvää ruokaa ja juomaa? Siinä tapauksessa Abu Dhabi on matkakohde sinun makuusi. Abu Dhabin ravintolakattaus sisältää laadukkaita eri hintaluokkien ravintoloita, jotka tarjoilevat ruokaa maailman joka kolkasta. Jotta sopivan ravintolan löytäminen olisi helppoa, olemme listanneet viisi ravintolaa, joihin sinun kannattaa tehdä pöytävaraus Abu Dhabissa ollessasi.

Zuma

Zuma on modernisti sisustettu japanilainen ravintola, joka tarjoilee upeita niin kutsuttuja izakaya-ruokia. Rento mutta samalla hienostunut ravintola sijaitsee Al Maryah Islandin gallerian sydämessä. Zuma on erityisen tunnettu erinomaisesta brunssistaan, joka palkittiin vuonna 2017 kaupungin parhaimpana brunssina Time Out Abu Dhabi Restaurant Awards -kilpailussa. 

Zumassa on myös upea cocktailbaari, johon kannattaa tutustua. Täydellinen aloitus illalle!

Cafe Milano

Toinen Time Outin hiljattain palkitsema ravintola on hurmaava fine dining -ravintola Cafe Milano. Täällä voit nauttia italialaisen ruokakulttuurin parhaista paloista ja moitteettomasta palvelusta. Ravintolan tunnusmerkkejä ovat valkoiset pöytäliinat ja välimerellinen tunnelma. Pastaa, pizzaa, lihaa, kalaa tai äyriäisiä – Cafe Milano hivelee makuaistejasi italialaisten klassikkoruokien erinomaisilla muunnelmilla! Art déco -henkinen sisustus vie kokonaiselämyksen vieläkin korkeammalle tasolle.

Cafe Milanon löydät Al Maryah Islandin Four Seasons Hotel -hotellista Abu Dhabin sydämestä.

Al Maqam Restaurant

Nauti illallista hiekkadyyneillä. Arabian Nights Villages on kuin suoraan Tuhannen ja yhden yön tarinoista. Ylellinen versio perinteisestä arabialaisesta telttaleiristä, joka antaa kävijälle mahdollisuuden kurkistaa paikalliseen kulttuuriin. Rakennelma sijaitsee keskellä aavikkoa, ja siellä on myös ravintola nimeltään Al Maqam.

Tarjolla on niin kansallisia kuin arabialaisiakin ruokalajeja fantastisessa ympäristössä. Ne, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle paikalliseen keittiöön, voivat osallistua myös ruoanlaittokurssille sekä leipoa leipää palmujen varjossa.

Butcher & Still

Tekeekö mielesi mehukasta pihviä, johon voisit iskeä hampaasi? Kuin suoraan 20-luvun Chicagosta aikamatkannut Butcher & Still on epäilemättä Abu Dhabin suosituin pihviravintola. Kuten Cafe Milanokin, tämäkin ravintola sijaitsee Four Seasons Hotel -hotellissa Al Maryah Islandilla ja tarjoaa näkymän Abu Dhabin vaikuttavan sataman suulle. Saat nauttia Al Capone -tyylisestä sisustuksesta sekä laadukkaimmasta USA:sta tuodusta lihasta. Nousiko vesi kielellesi? Siinä tapauksessa suosittelemme, että varaat pöydän etukäteen.

Pizza Di Rocco

Abu Dhabi ei tarjoa pelkästään valkoisia pöytäliinoja ja ylimmän hintaluokan fine dining -paikkoja. Haluatko säästää rahojasi mutta kuitenkin syödä hyvin? Siinä tapauksessa sinun kannattaa katsastaa Pizza Di Rocco -ravintola, joka sijaitsee Salam Streetillä TRA Buildingin vieressä. Pizza Di Rocco on tunnettu siitä, että sieltä saa Abu Dhabin parasta pizzaa uskomattoman edulliseen hintaan. Hintalapun pienuudesta huolimatta pizzojen, antipastojen ja salaattien ainekset ovat parasta mahdollista laatua. Visiitin arvoinen!

Oppaat