Valokuva : Katarina Premfors

Top 5 ravintolat Dubaissa

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Baarit & klubit

Al Hadeerah sijaitsee keskellä aavikkoa, ja ruoka tarjoillaan ulkona hiekkadyynien luona.

Dubain ravintolatarjonta on linjassa muiden kaupungin aktiviteettien ja viihdykkeiden kanssa  – yltäkylläinen tarjonta aiheuttaa jopa valinnan vaikeutta. Tässä tulevat viisi henkilökohtaista eri hintatasojen suosikkiamme, jotka saavat veden kielelle.

Pierchic

Aloitetaan Dubain parhaaksi äyriäisravintolaksi kutsutusta Pierchicstä. Se sijaitsee aivan hotelli Al Qasrin läheisen suuren laiturin päässä, ja siellä voi nauttia ensiluokkaisista kala- ja äyriäsiruokalajeista. Arabianniemen yli avautuvat näkymät selittävät osaksi senkin, että Pierchic on valittu useaan  otteeseen Dubain romanttisimmaksi ravintolaksi.

Warehouse

Oletko suursyömäri? Siinä tapauksessa kannattaa vierailla brunssilla ravintola Warehousessa, joka sijaitsee Al Garhoudin kaupunginosassa. Syö ja juo niin paljon kuin haluat herkullisesta buffésta edulliseen hintaan.

Al Hadeerah på Bab Al Shams

Tämä ravintola on monella tapaa enemmän elämys, kuin pelkkä ravinto. Al Hadeerah sijaitsee keskellä aavikkoa, ja ruoka tarjoillaan ulkona hiekkadyynien keskellä. Ensiluokkaisen ruoan seurana tarjoillaan viihdykettä mahatanssin, kansantanssin, haukkashown sekä kameliratsastuksen muodossa.     

Armani Amal

Kuuluisalla muotisuunnittelija Armanilla on kolme ravintolakonseptia maailman korkeimmassa rakennuksessa, Burj Khalifassa. Armani Amal tarjoaa intialaista á la carte -ruokaa, Armani Hashilla taas on japanilaisia vaikutteita ja Armani Ristorante hakee inspiraationsa Välimeren herkuista. Ravintolat on luonnollisesti suunniteltu tähtisuunnittelijan itsensä, Giorgio Armanin toimesta.

Reem Al Bawadi

Maassa maan tavalla. Reem Al Bawadi on palkittu paikallinen ravintolaketju, joka löytyy 12 eri paikasta UAE:ssä, Bahrainissa ja Saudi-Arabiassa. Dubaissa ravintoloita löytyy Dubai Marinasta, Jumeirah Beach Road -tien varrelta, Mohammed Bin Rashid Blvd ja Sheikh Zayed Roadilta.

Muut oppaat