Shoppailuelämys – Top 5 parasta ostoskeskusta Dubaissa

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Ostokset

Luksusmerkeillä on tietysti vahva asema täällä, mutta tilaviin ostoskeskuksiin mahtuu myös tunnettuja vaateketjuja, jotka myyvät muotia edulliseen hintaan.

Kaupunki, jossa sijaitsee maailman suurin ostoskeskus! On vaikea kieltää, etteikö Dubai olisi valloittanut paikkaa yhtenä maailman parhaimmista shoppailukohteista. Tämä asia varmistui viimeistään silloin, kun maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall ja sen 1200 kauppaa avasivat ovensa vuonna 2008.

Luksusmerkeillä on tietysti vahva asema täällä, mutta tilaviin ostoskeskuksiin mahtuu myös tunnettuja vaateketjuja, jotka myyvät muotia edulliseen hintaan. Jos Dubaissa haluaa tehdä merkkivaatelöytöjä, kannattaa suunnata sinne Dubai Shopping Festivalin aikana.

Dubai Mall

Tervetuloa Mall of Dubaihin, maailman suurimpaan ostoskeskukseen! Dubaista on muodostunut yksi maailman parhaista kohteista shoppailua rakastaville. Dubai Mall on kaupungin monien ostosalueiden kuningas. Täältä löytyy, ei-niin-yllättäen, kaikkea!

Yli 1200 kauppaa, neljä kerrosta, yli 150 ravintolaa, 22 elokuvateatteria, jääkiekkokenttä, yksi maailman suurimmista suolavesiakvaarioista ja useita elegantteja ravintoloita. Suuri määrä erilaisia kauppoja takaa, että ostoskeskuksesta löytyy kaikkea joka hintaluokasta – suurista tunnetuista ketjuista tyylikkäisiin muotitaloihin. Päivän shoppailun jälkeen voi helposti matkustaa hissillä Burj Khalifaan tai ihastella suihkulähde -esitystä Dubai Fountainilla, jotka sijaitsevat ihan Dubai Mallin vieressä.

Mall of the Emirates

Matkusta Dubain punaisella metrolinjalla kaupungin lounaisosaan, ja pysähdyt pian Mall of the Emiratesin omalla metroasemalla. Tee sitten löytöjä joissakin ostoskeskuksen 560 kaupoista. Muotitalo toisensa jälkeen esittelevät vaatteitaan Fashion Domen ja Via Rodea -paviljonkien varrella. Mall of the Emirates pitää lisäksi sisällään erityisen huvipuiston, johon Ski Dubai kuuluu – Täällä voit siis vuokrata itsellesi sukset ja viettää päivän näissä kuuluisissa rinteissä!

Deira City Centre

Deira City Centre oli yksi ensimmäisistä Dubain ostoskeskuksista, kun se avasi ovensa vuonna 1995. Se sijaitsee aivan Dubain vanhan osan keskellä, lähellä monia museoita, mikä antaa sinulle oivan mahdollisuuden tutustua samalla kaupungin historiaan. Ostoskeskuksessa saa nauttia klassisesta shoppailutunnelmasta, ja sieltä löytyy kaikkea ketjuista hienoihin ja eksklusiivisiin merkkivaatteisiin. Loistavan sijaintinsa lisäksi Deira City Centrellä on myös mielenkiintoinen foodmarket -alue, josta löytyy makuja maailman joka kolkasta.

Mercato Shopping Mall

Tämä pittoreski ja renesanssista inspiroitunut ostoskeskus sijaitsee Jumeirahin keskustassa. Paikan arkkitehtuuri on silmiinpistävä italialaisine markkinapaikkoineen. Ostoskeskus pitää sisällään 90 kauppaa, elokuvateatterin ja leikkipaikan lapsille, mikä tekee siitä täydellisen ostospaikan lapsiperheille ja arkkitehtuurista kiinnostuneille.

Burjuman Center

Loisteliaampi shoppailukohde. Omintakeisesta vuonna 1992 avatusta Burjuman Center -ostoskeskuksesta on tullut yksi kuuluisimmista Dubain shoppailupiireissä. Täältä löytyvät luksusmerkit, kuten Versace, Louis Vuitton, Burberry, Bvlgari, Massimo Dutti, Mont Blanc ja Hermes. Ostoskeskuksessa on myös ravintoloita ja kahviloita joka makuun!

Muut oppaat