Seikkailujen mekka Ras Al Khaimah

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

UAE:n pohjoisimmassa emiraatissa, Ras Al Khaimahissa, löytyy yllinkyllin aktiviteetteja seikkailunhaluisille.

Me haluamme kertoa koko tarinan UAE:stä. Kaikella kunnioituksella Dubaita kohtaan, mutta UAE:llä on paljon muutakin tarjottavaa, kuin pelkästään alueen tunnetuin kaupunki. Monet hakeutuvat Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin auringon ja rantojen perässä. Rannalle parkkeeraus on tietysti houkutteleva vaihtoehto, kun lämpötila kipuaa 30 asteen yläpuolelle.

Vaihtoehtoja löytyy kuitenkin myös niille, jotka haluavat laajentaa horisonttiaan ja korottaa pulssiaan. UAE:n pohjoisimmassa emiraatissa, Ras Al Khaimahissa, löytyy yllinkyllin aktiviteetteja seikkailunhaluisille.

Vaellus Hajar Mountains -vuoristossa

Ras Al Khaimah on tunnettu vaikuttavista vuoristoketjuistaan. Sido siis kengännauhat ja vaella UAE:n korkeimmalle huipulle, Jebel Jaisiin, joka ulottuu 1934 metriä merenpinnan yläpuolelle. Arabialainen auringonlasku ei voisi olla kauniimpi. 

Pyöräily ja kiipeily

Niille, joille kävely ei riitä, tarjotaan mahdollisuus vuoristoseikkailuun pyöräillen ja kiipeillen.

Vesiurheilu

Yli 60 kilometriä rantaa avaa monenlaisia mahdollisuuksia. Alhamra Residence & Village, Fly Fish Watersports Club, Al Hamra Marina & Yacht Club, DoubleTree by Hilton Marjan Island ja Hilton Ras Al Khaimah Resoirt & Spa ovat “the place to be”, jos pidät sukelluksesta, vesiskootterilla ajamisesta, wakeboardingista, parasailingista, flyboardingista tai seikkailukalastuksesta.

Muut oppaat