Opas – lapsiystävällinen hotelli Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Yleensä

...täällä lapset voivat temmeltää rauhassa samalla, kun itse rentoudut aurinkotuolissa ja nautit lämmöstä.

Matkustatko pikkulasten kanssa? Älä ohita Yhdistyneitä Arabiemiraatteja tulevan syksyn tai talven loman suunnittelussa! Maalla on nimittäin laaja tarjonta lapsi- ja perheystävällisiä hotelleita perheen pienimpien kanssa matkustaville. Loputtomia hiekkarantoja, lastenkerhoja, leikkipaikkoja, suuria uima-allasalueita – täällä lapset voivat temmeltää rauhassa samalla, kun itse rentoudut aurinkotuolissa ja nautit lämmöstä.

Mitä hotelleja lapsiperheen sitten kannattaa pitää silmällä matkatessaan UAE:hin? Alla vinkkaamme 3 lapsiystävällistä hotellia yhtä monessa eri emiraatissa.

Fairmont Ajman

Ajmanin emiraatti on suosittu rauhallista tunnelmaa ja viihtyisää ympäristöä arvostavien matkailijoiden keskuudessa. Täällä koko perhe voi rentoutua yhdessä valkoisella rantahiekalla, jota riittää silmänkantamattomiin. Jos vielä valitsette lomakohteeksenne luksushotelli Fairmont Ajmanin, lapsesi haluavat jatkaa lomaa loputtomiin.

200 metriä pitkä yksityinen ranta, lämpösäädelty lastenallas, leikkipaikka, lastenkerho, perhehuoneet ja lukemattomat vesiaktiviteetit ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä viiden tähden Fairmont Ajman -hotellilla on tarjottavanaan. Hotellin kahdeksasta ravintolasta kaikki perheenjäsenet löytävät suosikkiruokansa. Vanhemmat voivat pitää ansaitun tauon nauttien hotellin korkealuokkaisen kylpyläosaston rentouttavista hoidoista.

Lue lisää hotellista täältä!

Radisson Blu Resort Fujairah

Dubai ja Abu Dhabi ovat edelleen Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien suurimpia turistikohteita, mutta Fujairahista on parin muun pienemmän emiraatin ohella tullut suosittu lomakohde monelle matkaajalle. Emiraatti on tunnettu paratiisimaisen kirkkaista snorklausvesistään, valkoisista hiekkarannoista ja upeista vuoristoketjuistaan.

Juuri näin upeissa maisemissa sijaitsee myös Radisson Blu Resort Fujairah, joka on rakennettu Hajar-vuoren huippujen ja Omaninlahden väliin. Se on all-inclusive -hotelli, jossa on tekemistä jokaiselle. Kun lapset kyllästyvät hiekkalinnojen rakenteluun rannalla ja hotellin kahdessa uima-altaassa loiskimiseen, voivat he huvitella hotellin lastenkerhossa, joka järjestää hauskoja aktiviteetteja. Pienimmille järjestetään yksinkertaisempaa, leikkimielistä opetusta ja vanhemmille enemmän urheilua sekä seikkailua. Hotellin pelihuone on suosittu pöytätenniksestä ja biljardista pitävien keskuudessa.

Ravintola Breeze tarjoilee päivittäin monipuolisen ja terveellisen lastenbuffén aamulla, lounaalla ja illallisella.

Lue lisää hotellista täältä!
Hilton Ras Al Khaimah Resort och Spa

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Ras Al Khaimah on toinen suosiota jatkuvasti kasvattava emiraatti. Yhdistyneiden Arabiemiraattien pohjoisin emiraatti on mukava sekoitus aurinkoa & uimista, jännittäviä seikkailuita ja aitoa kulttuuria. Jos pidät ensinmainitusta, kannattaa perhelomalle matkustaa fantastiseen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa -hotelliin.

Miksi? Aloitetaan vaikka uima-allasalueella – tai tarkemmin ottaen kuudella uima-altaalla joista yksi on täysin omistettu lapsille ja siinä on liukumäki. Vaella suoraa jättimäisestä suolavesiuima-altaasta 1,5 kilometriä pitkälle rannalle, jonka kyljessä hotelli sijaitsee, ja koeta erilaisia vesiurheilulajeja.

Pienet auringosta taukoa janoavat maakravut voivat piipahtaa Kids Clubin leikkihuoneessa, joka on täynnä erilaisia leluja ja pelejä.

Joskus sitä haluaa unohtaa vanhemman roolinsa, ja keskittyä kumppaniin vaikka yhden illan ajan. Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa tarjoaa lastenhoitopalvelua.

Suurperhe? Hotellilla on tilavia huoneita vähintään 3-4 henkilölle, jos tarve on.

Lue lisää hotellista täältä!
JA Jebel Ali Beach

JA Jebel Ali Beach

Jos kuitenkin haluatte mieluummin viettää lomanne maailmanmetropoli Dubaissa, on JA Jebel Ali Beach rahanarvoinen hotellihelmi lapsiperheille. JA Jebel Ali Beach sijaitsee aivan palmusaaren juuressa, ja sillä on oma rannanpätkä sekä ihanan vihreä ympäristö.

Lapset voivat valita lastenaltaassa polskimisen tai leikkipaikalla huvittelemisen välillä. Miniklubi CoolZone järjestää aktiviteetteja ja viihdykettä hotellin puolesta vilkkaammille lapsille.

Hotellilla on monia moderneja urheilumahdollisuuksia, joista lapset voivat testata esimerkiksi erilaisia vesilajeja. Jos varaat oman aktiviteettisi 24 tuntia etukäteen, tarjoaa hotelli myös lastenvahtipalvelun lisämaksusta.

Lue lisää hotellista täältä!

Lisää UAE:n matkaoppaita

Hotelleja UAE:ssä