Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien vesipuistot

  1. 10 Marraskuu 2017
  2. Aktiviteetit

Päätä huimaavien vuoristoratojen lisäksi myös rauhallisemmat vesipuistot ovat tasoltaan korkealuokkaisia.

Arabiemiirikunnat rikkovat tunnetusti kaikki ennätykset, mitä tulee valtaviin ja edistyksellisiin huvipuistoihin. Päätä huimaavien vuoristoratojen lisäksi myös rauhallisemmat vesipuistot ovat tasoltaan korkealuokkaisia. Itse asiassa valikoima on uskomaton. Täältä löytyvät muun muassa Lähi-Idän parhaaksi listattu vesipuisto sekä maailman huimimmat ja kuuluisimmat vesiliukumäet.

Lue alta lisää minne voitte suunnata, kun haluatte vilvoitella kuumuuden keskellä ja samalla viettää laatuaikaa koko perheen voimin.

 

 

Aquaventure Waterpark – Dubai

Tervetuloa vesipuistoon, joka on valittu Dubain ja Lähi-Idän parhaaksi. Aquaventure Waterpark sijaitsee luksushotelli Atlantis The Palm yhteydessä Dubain parhaalla paikalla, mikä tarkoittaa palmusaaren ulointa kärkeä. Vesipuiston tunnistaa jo kaukaa sen kahdesta tornista nimeltä Poseidon ja Neptune, jotka kohoavat korkealle huojuvien palmujen ylitse.

Valtavia vesiliukumäkiä, jokiajeluja, unohtumaton haisafari, rauskujen ruokintaa, delfiinien kanssa uimista, rannalla makoilua – täältä löytyy kaikille perheenjäsenille mieluisia vesiharrastuksia. Kun uiminen saa riittää, saatte vierähtämään useita hauskoja tunteja Atlantis The Palm -hotellin The Lost Chambers Aquarium -jättiakvaarion noin 65 000 merieläinlajin seurassa.

Lue lisää Aquaventure Waterpark

Wild Wadi Waterpark™ - Dubai

Aquaventure Waterparkin rinnalla Dubain johtava vesipuisto. Kivenheiton päässä Burj Al Arabista löydät kaiken, mitä vesipuistolta voi odottaa – maailmanluokan vesilaitteita, lukuisia ravintoloita sekä leikki- ja vesitorneja kaikenikäisille.

Puiston noin 30 liukumäen ja laitteen teemana on tarina Juhasta, joka on tunnettu hahmo arabialaisessa kansanperinteessä. Kokeile esimerkiksi 32 metriä korkeaa Jumeirah Sceirah -liukumäkeä, jonka 120-metristä rataa laskiessa vauhti voi nousta jopa 80 (!) kilometriin tunnissa.

Lue lisää Wild Wadi Water Park
Iceland Water Park i Dubai

Iceland Water Park - Ras Al Khaimah

Ainoa paikka koko Arabiemiirikunnissa, jossa talvi jatkuu ympäri vuoden. Visuaalisesti ainakin. Ras Al Khaimahin emiraatissa sijaitseva Iceland Water Park kuvastaa nimittäin arktista jäämaisemaa. Vesipuistossa kokee olevansa kuin animaatioelokuvassa, kuten esimerkiksi Ice Agessa tai Madagascarissa – tosin ilman pakkaskeliä. 25 vatsan pohjaa kutittavaa laitetta tekevät Iceland Water Parkista “the Coolest Place in the Desert!”

Lue lisää Iceland Water Park

Yas Waterworld – Abu Dhabi

Jos et ole talviuinnin ystävä, vaan viihdyt lämpimimmissä vesissä, nautit varmasti Abu Dhabin Yas Waterworld -vesipuistosta. Yas Waterworld on osa Yas Island -saarta, joka on omistettu shoppailulle ja huvituksille. Vesipuiston teemana on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien monipuolinen kulttuuri, ja se käsittää yhteensä 45 vesilaitetta ja vesiliukumäkeä. Puistossa voi esimerkiksi kokeilla maailman ensimmäistä hydromagneettista vesiliukumäkeä, joka on rakennettu pyörremyrskyn muotoiseksi. Myös interaktiivinen laser- ja vesi-vuoristorata, Bandit Bomber, on ensimmäinen laatuaan.

Dreamland Aqua Park – Umm al-Qaywayn

Vähemmän huomiota saaneen Umm al-Qaywaynin emiraatin ei voi väittää kuhisevan turisteja. Dreamland Aqua Park muodostaa siitä kuitenkin poikkeuksen. Kauniilla rannikolla sijaitsevasta Dreamland Aqua Park -vesipuistosta on tullut suosittu välipysähdyspaikka Dubaihin tai Ras Al Khaimahiin matkustaville.

Yhteensä 25 vesilaitteella varustetun vesipuiston lisäksi Dreamland Aqua Park tarjoaa oman leirintäalueen yöpyville vierailleen.

Lisää oppaita