Lasten kanssa UAE:ssä – Milla tietää!

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Siisteintä, mitä teimme, oli kuitenin aavikkosafari. Wow, sanoi koko perhe!

Hän on personal traineri ja insinööri, joka levittää liikunnan ilosanomaa ympäri maailmaa bloginsa kautta. Vuoden 2017 alussa Milla Åkerlund vei koko perheensä unelmalomalle Dubaihin ja Fujairahiin. Se oli matka, jonka hänen kaksi poikaansa –  Alvar, 4 ja Ivar ,6 – eivät ihan vähään aikaan unohda. Visit UAE kysyi Millalta, millaista oli matkustaa Yhdistyneissä arabiemiraateissa lasten kanssa.

Mikä on yleiskuvasi UAE:stä matkakohteena?

Se riippuu vähän siitä, matkustaako Dubaihin vai pienemmälle paikkakunnalle, kuten Fujairahiin, jonne me matkustimme. Siellä on lämmintä, puhdasta ja kulttuuri on tietysti hyvin erilainen. Sitä kiinnostuu siitä, miten kaikki oikein toimii. Dubaissa jokapuolella on luksusta, mutta kaupungin ulkopuolella näkee tavallisia ihmisiä ja tavallisia taloja.

Millaista on matkustaa Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin lasten kanssa?

Se toimii tosi hyvin. Hyvä etäisyys, eli siis sopivan lyhyt lento verrattuna esimerkiksi Thaimaahan. Siellä on paljon jännittäviä juttuja lapsille ja tietysti hyvät uintimahdollisuudet.

Te asuitte Apollon Mondo Family Resort -konseptihotellissa matkan ajan. Mitä piditte hotellista?

Apollo Mondo Family Resort on täydellinen hotelli perheille, koska kaikille perheenjäsenille löytyi sieltä jotain. Hienot treenimahdollisuudet, hyvää ruokaa ja lasten klubi/ uimakoulu jättivät meidät kaikki todella tyytyväisiksi.

Kerro vähän lisää itsestäsi ja millaista liikuntaa harrastit matkan aikana

Olen yksityisyrittäjä personal trainer ja tehnyt työtä paljon lasten sekä perheiden kanssa. Me vanhemmat luomme lapsen terveyden perustan ja sen eteen työn tekeminen on minun suurin intohimoni. Toinen suuri mielenkiinnonkohde on matkustaminen ja uusien paikkojen ja kulttuurien kokeminen. Hauskinta, mitä tiedän on siis treenilomat. Apollo Mondo Family Resort -hotellissa johdin yhdessä kumppanini Anna Lissjaniksen kanssa konseptia nimeltä Terve ja Vahva, missä liikunnan ilon ja leikin avulla rohkaisemme koko perhettä liikkumaan, ihan pienimmistä lapsista lähtien.

Mitä teitte matkan aikana?

Me matkustimme Dubaihin, mikä oli siistiä! Mutta siisteintä, mitä teimme, oli kuitenkin aavikkosafari. Wow, sanoo koko perhe!

Mistä asiasta haluat erityisesti vinkata muita?

Kunnioita pukeutumissääntöjä hotellien ja turistialueiden ulkopuolella. Treenaa vähän loman aikana, niin voit paljon paremmin sitten myöhemmin! Aamujooga hotellilla oli maaginen. Ja sitten se aavikkosafari, se on koettava.

Mitä jäi reissusta käteen?

Koko perhe on oppinut paljon todella erilaisesta kulttuurista. Se on oppi, joka säilyy lapsilla koko elämän. Matkailu yksinkertaisesti rikastuttaa.

Muut oppaat