Jokaiselle jotakin Abu Dhabissa sijaitsevalla Yas Island -elämyssaarella

  1. 6 Elokuu 2018
  2. Aktiviteter

Yas Islandin tarkoituksena on alusta alkaen ollut luoda Lähi-idän suurin hauskanpidon ja viihteen kohtaamispaikka.

Yas Island sijaitsee Abu Dhabin koillisosissa, kivenheiton päässä Abu Dhabin kansainväliseltä lentoasemalta. 25 km²:n saari keskellä aavikkoa, jota ympäröivät Abu Dhabin monet kanavat ja poukamat.

Yas Islandin tarkoituksena on alusta alkaen ollut luoda Lähi-idän suurin hauskanpidon ja viihteen kohtaamispaikka. Tähän lukeutuvat mm. upeat paratiisirannat, valtavat huvipuistot, ylelliset ostoskeskukset, vesipuistot, lukuisat ravintolat ja Formula 1 -rata. Vaikuttava valikoima, joka on luotu 10 vuoden aikana.

Yas Islandilla Abu Dhabissa vierailee vuosittain yli 25 miljoonaa ihmistä. Opastamme sinua laajan aktiviteettivalikoiman läpi. Täällä on jokaiselle jotakin.

Flicka i Ferraribil på Ferrari World

Nopeutta ja hevosvoimaa Ferrari Worldissa

Suuri osa Yas Islandista on omistettu nopeudelle ja hevosvoimalle. Klassisen Formula 1 -radan, Yas Marina Circuitin, ohella saarella on myös Ferrari World -huvipuisto, joka on kokonaan omistettu maailmankuululle italialaiselle automerkille. Niin isot kuin pienet kävijät saavat mahdollisuuden ajaa unelma-autollaan. Koe gravitaatiovoimat maailman nopeimmalla vuoristoradalla, Ferrari-mikroautolla, testaa F1-simulaattoria ja mässäile italialaisella ruoalla.

Kuljeskele Yas Marinan laitureilla

Yksi Yas Islandin ja Abu Dhabin parhaista kävelyreiteistä löytyy Yas Marina -satamasta, joka sijaitsee aivan Formula 1 -radan vieressä. Alue on täynnä tyylikkäitä luksusjahteja, vesitasoja, vesiurheilun harrastajia, leikkipaikkoja ja laaja valikoima ravintoloita. Istahda terassille ja seuraa ihmisvilinää.

Rentoudu tai aktivoidu Yas Beachillä

Yas Islandin eteläkärjessä on Abu Dhabin paras rantaklubi. Puhdas hiekkaranta, jossa on runsaasti balilaisia aurinkotuoleja rentoutumista varten. Vilvoittele Al Raha Creekin vedessä ja nauti ihana drinkki Yas Beachin eri altaissa.

Aktiivisemmille kävijöille on tarjolla rantalentopalloa, allasjuhlia ja DJ-perjantai. Ruoan ystävät voivat valikoida mieleisensä monien hyvien ravintoloiden väliltä.

Yas Mall – himoshoppailijoille

Yas Mall on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien toiseksi suurin ostoskeskus. Mikä sanoo paljon maassa, joka on täynnä jättimäisiä ostoskeskuksia. Ylellisesti ja raikkaasti sisustetussa ostoskeskuksessa on satoja kansainvälisten ja paikallisten tuotemerkkien liikkeitä. Yas Mallissa on myös elokuvateatteri, useita ruokapaikkoja ja suuri leikkipaikka.

Vilvoittele ja leiki Yas Waterworldissa

Arabiemiirikuntien aavikon kuumuudessa ei ole mikään ihme, että viilennystä tarjoavia vesipuistoja on lukuisia. Abu Dhabin johtava vesipuisto, Yas Waterworld, sijaitsee myös Yas Islandilla. Sekä lapset että aikuiset löytävät suosikkinsa niistä 45 laitteesta, jotka puisto tarjoaa. Henkeäsalpaavia vesiliukumäkiä mutta myös “kuivia” vuoristoratoja. 

Tapaa elokuvasankareita Warner Bros. World Abu Dhabissa

Warner Bros. World Abu Dhabi avaa porttinsa kesällä 2018.  Huvipuisto, joka antaa elämän kaikille ikonisille hahmoille, jotka klassinen elokuvayhtiö Warner Bros. on luonut. Fantastinen maailma, jossa voit vihdoinkin nähdä esimerkiksi Batmanin luolan, Teräsmiehen Metropoliksen, Kiviset ja Soraset, Väiski Vemmelsäären ja Tom & Jerryn. Kaikki, joilla on avoin ja leikkisä mieli, tulevat viihtymään täällä!

Oppaat