Näin voit tutustua tarunomaiseen Hajarvuoristoon

  1. 6 Marraskuu 2017
  2. Aktiviteetit

Nauti maisemista mutkittelevilla hiekkateillä tai hurjastele hiekkadyynien yli off-road-tyyliin.

Haluatko kokea mieleenpainuvia luontoelämyksiä? Hajarvuoristosta löytyvät Arabian niemimaan korkeimmat vuoret, ja ne kulkevat pitkin Omanin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien itäistä rantaviivaa. Aktiiviset matkailijat suuntaavat Fujairahin emiraattiin halutessaan kokea Hajarvuoriston henkeäsalpaavat maisemat, jotka sulautuvat yhteen Arabiemiirikuntien aavikkoalueiden kanssa. VisitUAE-sivustolta löydät Hajarvuoriston parhaat vaellusreitit.

Kävellen

Vaellustrendi pitää pintansa ja on saapunut myös Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin. Hajarvuoriston kauniit maisemat tarjoavat sinulle lukuisia upeita vaellusreittejä, jos haluat rannalla loikoilun sijaan vetää lomalla jalkaasi vaelluskengät. Kahden tai kymmenen tunnin reittejä, helppoja osuuksia ja vaativaa maastoa – Hajarvuoristosta jokainen löytää mielensä reitin tasosta riippumatta. Vaelluskausi kestää syyskuusta toukokuuhun, ja kiireisin kausi sijoittuu lokakuusta huhtikuulle.

Koska useat vaellusreitit toimivat ennen vanhaan aasipolkuina muinaisten kaupunkien ja yhdyskuntien välillä, matkan varrella voi yhä nähdä historiallisia jäännöksiä.

Maastopyörällä

Fujairah ja Hajarvuoriston alue on tullut myös tunnetuksi maastopyöräilijöiden mekkana. Useat radat ovat jyrkkiä ja vaativia, mutta myös aloittelijoille löytyy helpompia merkattuja reittejä. Hyvänä vinkkinä ehdotamme, että vuokraatte pyörät Fairmont Fujairah Beach Resortista ja annatte hotellin kokeneiden oppaiden viedä teidät katsomaan itärannikon kätkettyjä aarteita. Hotellin aktiviteettikeskus tarjoaa myös päivän kestäviä vaellussafareita.

Människor på Desert Safari Dubai

Maastoautosafari

Kaikista emiraateista on mahdollista suunnata maastoautosafarille kohti Hajarvuoriston ylväitä vuorenhuippuja. Nauti maisemista mutkittelevilla hiekkateillä tai hurjastele hiekkadyynien yli off-road-tyyliin. Fujairahista reitit kulkevat sekä Musandam Dibbaan pohjoiseen että Hatta-alueelle etelään. Kokeneet oppaat johdattelevat sinut ja matkaseurueesi upeasta kuvauskohteesta toiseen, ja retkiin sisältyy usein myös lounas.

Lisää oppaita