Elämyksiä Dubaissa – 5 valtavaa huvipuistoa, joissa sinun on käytävä

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Vuoristoradat, joita rakennetaan isommiksi joka vuosi, kuuluvat maailman parhaimpiin, ja saavat kovimpienkien hurjapäiden polvet tutisemaan.

Ei ole liioiteltua väittää, että Dubai ja UAE ovat paratiiseja niille, jotka pitävät adrenaliinista ja jännityksestä. Uusia teema- ja huvipuistoja nimittäin putkahtelee kuin sieniä sateella Dubain aavikkomaisemiin. Koska kilpailu on Dubaissa kivenkovaa, on puistojen omistajien tehtävä kaikkensa houkutellakseen vierailijoita.

Tämän vuoksi jokainen vasta-avattu huvipuisto tai sen laitteet ovat aina isompia ja mahtavampia kuin edeltäjänsä. Vuoristoradat, joita rakennetaan isommiksi joka vuosi, kuuluvat maailman parhaimpiin, ja saavat kovimpienkien hurjapäiden polvet tutisemaan.

Visit UAE on listannut 5 huvipuistoa Dubaissa, jonne voi paeta todellisuutta koko perheen voimin.

IMG Worlds of Adventure

IMG Worlds of Adventure on vuodesta 2016 lähtien maailman suurin sisätiloissa toimiva teemapuisto. Se on 28 jalkapallokentän kokoinen, täydellinen viihdekeskus, jossa on jotain jokaisen makuun.

Aja niin monella laitteella ja niin monesti kuin haluat puiston 20 eri laitteessa, tai huvittele puiston neljässä eri teemaosiossa. Näe T-Rex ja Jurassic Parkin Lost Valleyn velociraptorit lähietäisyydeltä, syö IMG Boulevardilla tai naureskele rakastetuille hahmoille Marvelsin ja Cartoon Networksin maailmasta.

Motiongate

Oletko elokuvaihmisiä? Motiongate on Hollywoodin kolmen ikonisen filmistudion – DreamWorks Animationin, Columbia Picturesin ja Lionsgaten välinen yhteistyö. Laitteet perustuvat kuuluisiin elokuviin, kuten Ghostbuster, Underworld, Hunger Games jne. Perheen pienemmät tuskin ihan heti unohtavat tapaamista Smurffien, Shrekin, Madagascarin hahmojen tai Kung Fu Pandan kanssa.

Bollywood Parks

Kivenheiton päässä Motiongatesta sijaitsee toinen filmiteemainen megahuvipuisto. Bollywood Parksissa pääset tutustumaan Intian vastineeseen Hollywoodille. Genrestä riippumatta, ovat Bollywoodin filmit aina suurieleisiä ja vaikuttavia näytöksiä laulu- ja tanssinumeroineen. Toisin sanoen, täällä on täydelliset puitteet viihdyttävälle huvipuistolle!

Människor på Legoland Dubai

Legoland Dubai

Pohjoismainen klassikko, joka ei vanhene koskaan. 40 hauskaa laitetta ja jännittävät Legoteemaiset esitykset odottavat sinua Legoland Dubaissa. Hämmästy miniatyyrimaailmasta, jossa mm. Dubain kaikki kuuluisimmat nähtävyydet on rakennettu miniformaattiin 20 miljoonaa legopalasta hyödyntäen. Legoland, Motiongate ja Bollywood Parks sijaitsevat ihan vierekkäin Dubai Parks and Resorts -alueella. Täältä löytyy myös vesihuvipuisto Legoland Water Park.

Människor i Global Village Dubai

Global Village

Paikka, jossa voit matkustaa maailman ympäri parissa tunnissa. Global Village on, aivan kuten nimi kertoo, teemapuisto Dubain edustalla, jossa koko maailma löytyy edustettuna. Siellä on 36 paviljonkia, jotka tarjoavat kulttuuria, ruokaa, ostoksia ja viihdettä yli 70 maasta, viitisenkymmentä eri huvipuistolaitetta ja paljon konsertteja.

Huvipuistoja