Valokuva : David Butcher

Dubai – yksi maailman parhaista matkakohteista Tripadvisorin mukaan

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Dubaita kuvaillaan sivustolla täydellisenä sekoituksena modernia ja ikiaikaista kulttuuria sekä paikaksi, jossa mahdollisuudet seikkailuun, maailmanluokan shoppaliuun ja viihteeseen ovat rajattomat.

Matkasivusto Tripadvisor pyytää vuosittain käyttäjiään valitsemaan lempimatkakohteensa. Miljoonat ihmiset olivat mukana äänestyksessä, kun top 25 -kohdetta listattiin. Dubai pääsi mukaan listalle, ja on käyttäjien mukaan maailman 21. paras matkakohde!

Ansaittu sijoitus meidän mielestämme. Dubaita kuvaillaan sivustolla täydellisenä sekoituksena modernia ja ikiaikaista kulttuuria sekä paikaksi, jossa mahdollisuudet seikkailuun, maailmanluokan shoppaliuun ja viihteeseen ovat rajattomat.

Tripadvisor nostaa esille Dubai Fountains -suihkulähteet, Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding -keskuksen, Burj Al Arab -hotellin sekä Burj Khaifan matkan ehdottomina kohokohtina.

Dubai ei ollut ainoa UAE:n kohde, joka pääsi kärkisijoille “Travelers Choice Awards” -äänestyksessä. Parhaimpien nähtävyyksien kategoriassa Sheikki Zayedin moskeija äänestettiin nimittäin maailman toiseksi parhaimmaksi nähtävyykseksi. Myös Burj Khalifa pääsi listalla korkealle.

Oletko varaamassa lentoa Dubaihin? Kannattaa käyttää Tripadvisor -käyttäjien lempilentoyhtiötä, Emiratesia.

 

Muut oppaat