Dubai Parks and Resorts – tutustu viiteen uskomattomaan teemapuistoon

  1. 24 Kesäkuu 2019
  2. Aktiviteter

Ready, set, action! Lännen suurimmasta elokuvateollisuudesta idän suurimpaan. Bollywood Parks Dubai on kaikkien aikojen ensimmäinen yritys koota intialaisen elokuvateollisuuden tunnetuimmat kasvot ja elokuvat yhteiseen teemapuistoon. Tiedossa huima määrä elokuvan hurmaa!

Dubai on tunnettu huomiota herättävistä huvi- ja vesipuistoistaan. Dubai Parks & Resorts kokoaa viisi Dubain merkittävimpiin kuuluvaa puistoa yhteen ja samaan paikkaan. Legoja, intialaisia elokuvatähtiä, piirrettyjä tuttuja, vesiliukumäkiä ja aikamatkoja –  Dubai Parks and Resorts tarjoaa loputtoman määrän hauskanpitoa kaiken ikäisille.

Ulko- ja sisätiloihin levittäytyviin puistoihin mahtuu yli sata satumaista huvipuistolaitetta. Löydät Dubai Parks and Resortsin Palm Jebel Ali -palmusaaren eteläpuolelta, läheltä Al Maktoum International Airport -lentokenttää. Puistoihin pääsee helposti taksilla tai bussikuljetuksella Dubain keskustasta.

Legoland Dubai

Koe klassikko! Dubai on yksi tarkoin valituista kaupungeista Tanskan rajojen ulkopuolella, joka voi ylpeillä omalla Legoland-huvipuistollaan. Täällä kaikki liittyy maailmankuuluihin rakennuspalikoihin. Legoland Dubai tarjoaa noin 40 huvipuistolaitetta, esityksiä ja rakennuskokemuksia – kaikki Lego-teeman mukaisia. Tutustu kuuteen erilaiseen teema-alueeseen ja vaikutu yhteensä 15 000 Lego-rakennelmasta. Jos haluat rakentaa jotakin itsekin, voit lainata rakennustarpeet puiston yhteensä 60 miljoonasta palikasta.

Legoland Water Park

Legoland Dubain seinänaapurina sijaitsee toinen Lego-aiheinen puisto, tällä kertaa vedessä. Legoland Water Park on täynnä vesiliukumäkiä ja muita huvituksia, joihin lapset eivät koskaan kyllästy. Uiskentele aaltoaltaassa, leiki duplojen keskellä tai rakenna Lego-palikoista oma lauttasi. Legoland Water Park on Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien ainoa vesipuisto, joka on tarkoitettu 2–12-vuotiaille lapsille.

Motiongate Dubai

Jos olet enemmän innostunut Hollywoodista kuin legoista, voit suunnata Motiongate Dubaihin, joka on myös osa Dubai Parks and Resorts -kokonaisuutta. Täältä löydät tunnettuja elokuvahahmoja ja lavasteita Hollywoodin merkittävimmiltä elokuvastudioilta, kuten DreamWorks Animation, Columbia Pictures ja Lionsgate.

Vietä aikaa smurffien, Kung Fu Pandan, Shrekin, Madagascarin eläinten ja muiden kanssa! Henkeäsalpaavat vuoristoradat ovat saaneet teemansa suosikkielokuvilta kuten Nälkäpeli-elokuvilta ja Haamujengiltä. Studio Centralissa saat kurkistaa elokuvaprojektin kulissien taakse. Ehdoton kohde elokuvien suurkuluttajalle!

Bollywood Parks Dubai

Ready, set, action! Lännen suurimmasta elokuvateollisuudesta idän suurimpaan. Bollywood Parks Dubai on kaikkien aikojen ensimmäinen yritys koota intialaisen elokuvateollisuuden tunnetuimmat kasvot ja elokuvat yhteiseen teemapuistoon. Tiedossa huima määrä elokuvan hurmaa! Käy lukuisissa laitteissa, jotka ovat Bollywood-elokuvien tavoin täynnä draamaa, rakkautta, tanssia ja toimintaa. Saat nauttia jopa värikkäistä live-esityksistä jollakin viidestä teema-alueesta.

Riverland Dubai

Kortteleiden välissä luikerteleva keinotekoinen kanava tekee Riverlandista eräänlaisen muiden Dubai Parks and Resortsin huvipuistojen esikaupungin. Täällä voit matkustaa ajassa neljän eri aikakauden välillä – käyskentele The French Villagessa ja koe The Boardwalk, India Gate tai The Peninsula. Jokainen on viehättävä omalla tavallaan ja tarjoaa aikakaudelle tyypillistä ruokaa, arkkitehtuuria, myymälöitä ja viihdettä.

Lapita Hotel

Adrenaliinin täyteisten Dubai Parks and Resorts -huvipuistovierailuiden välissä voi olla paikallaan, jos majoitus löytyy heti kulman takaa. Lapita Hotel on polynesialaisteemainen hotellirakennelma keskellä  Dubai Parks and Resortsia. Rentoudu pitkän päivän jälkeen huojuvien palmujen alla, laguunin muotoisissa altaissa tai hotellin kattobaarissa.

Lue lisää Dubai Parks and Resortsin virallisilta kotisivuilta.

Lisää Dubai Parks and Resorts