Dubai by night – 5 yökerhoa Great Gatsbyn tapaan

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Baarit & klubit

Cirque le Soir on erikoinen sekoitus yökerhoa ja sirkusta.

Haluatko vetää koroilla koreaksi? Tässä tulee täydellinen lista Dubain parhaista yökerhoista. Dubai tarjoaa suuren ja laajan yökerhotarjonnan, josta löytyy taatusti jotakin jokaiselle sekä kaikille lompakolle. Klubeja löytyy viikon jokaiselle päivälle, mutta yleisesti ottaen ovat tiistai, torstai ja perjantai parhaat bailupäivät. On myös hyvä tietää, että baareihin on 21 -vuoden ikäraja, ja että klubit sulkeutuvat kl. 03.00.

On tavallista, että Dubain baarit ja klubit pitävät niin sanottuja “Ladies Nights” -iltoja, jolloin naisille tarjoillaan ilmaisia drinkkejä.

Cavalli Club

Jos haet ylellistä loistoa ja koreilua, on Cavalli Club juuri oikea paikka sinulle. Cavalli Club löytyy Fairmont Hotellista ja lanseerattiin siis itse Roberto Cavallin johdolla. Täällä “more is more”, sisustusta hallitsevat suuret neoninväriset kristallikruunut, vesiputous, eläimellinen teema seepra -ja leopardihuoneineen ja turkiksilla peitetyt seinät. Ei ihmekään, että monet julkkikset ja kuuluisat DJ:t löytävät tiensä tänne.

White Dubai

Onko toiveissasi valoshow, tanssia tähtitaivaan alla ja 360 asteen näköalat Dubain yli? Vieraile siis White Dubaissa, joka sijaitsee Meydan Racecoursen huipulla. Se valittiin Dubain parhaaksi yökerhoksi vuonna 2015 ja tarjoaa nykyään akrobaattista viihdettä, vaikuttavan valoshown ja julkkisten sekä tunnettujen DJ:n esiintymisiä.

Cirque le Soir

Etsit todellista kokemusta kaikille aisteillesi. Suuntaa siis Cirque le Soir -yökerholle, koska siellä sinua odottaa taatusti ikimuistoinen ilta. Cirque le Soir on erikoinen sekoitus yökerhoa ja sirkusta. Astu sisään. ja sinua vastassa ovat surrealistisen tunnelman luovat klovnit, tanssivat kääpiöt ja sirkusesitykset.

People by Crystal

Oletko aina halunnut juhlia lasipyramidissa? Tervetuloa People by Crystaliin, kaksikerroksiseen yökerhoon, joka sijaitsee Raffles -hotellin ylimmissä kerroksissa. Klubi on pyramidin muotoinen, ja sen seinät ovat lasia – näköalat ovat siis huikeat. Parhaat päivät täällä juhlimiseen ovat torstait ja perjantait.

Eden Beach Club

Jos haluat viettää edellisiä rauhallisemman illan, kannattaa katsastaa Eden Beach Club. Päivän aikana voit rentoutua bungalowissa koktaili kädessäsi tai hypätä yhteen alueen uima-altaista. Iltaa kohden avataan lounge, sekä tarjoillaan illallista ja viihdettä tunnettujen artistien toimesta.

Muut oppaat