5 erinomaista ravintolaa Ra’s al-Khaimassa

  1. 6 Elokuu 2018
  2. Mat & dryck

Alla on viisi Ra’s al-Khaimassa sijaitsevaa ravintolaa, jotka ovat käynnin arvoisia.

Ra’s al-Khaiman emiraatti on tunnettu ulkoiluelämästä, seikkailumahdollisuuksista, liidunvalkeista hiekkarannoista, upeista golfkentistä, kamelikilpailuista ja rikkaasta kulttuuriperinnöstä. Mutta mikään lomahan ei ole täydellinen ilman hyvää ruokaa? Myös tässä asiassa emiraatti on esimerkillinen. Alla on viisi Ra’s al-Khaimassa sijaitsevaa ravintolaa, jotka ovat käynnin arvoisia.

Lexington Grill at Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Yhdessä emiraattien parhaista hotelleista sijaitsee yksi Ra’s al-Khaiman parhaista pihviravintoloista. Täältä voit saada kaiken grillattavan viimeisen päälle viilattuna! Älä anna hieman korkeamman hinnan pelästyttää – ruoan laatu, palvelu ja ravintolan ympäristö antavat sille oikeutuksen. 

Inspiraation lähteenä ovat toimineet hienot newyorkilaiset pihviravintolat, mikä tarkoittaa huippuluokan lihaa ja äyriäisiä. Viinilistakaan ei ole hassumpi, sillä valittavana on yhteensä 350 eri viiniä.

Pura Vida Restaurant

Jatkamme lihalinjalla. Makuhermosi tulevat ikuisesti olemaan sinulle kiitollisia, jos tilaat täydellisesti grillatun pihvin Pura Vida Restaurantin ruokalistalta. Ravintola sijaitsee Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa -hotellissa ja tarjoaa erittäin mukavan terassin, josta on näkymät Persianlahdelle. Ravintolan erikoisuus on brasilialainen, hitaasti grillattu liharuoka churrasco, mutta myös quesadillat, hampurilaiset ja kylkiluut ovat suositeltavia! 

Thunder Road Pizza & Grill RAK

Etsitkö raikasta ja hyvin valmistettua lounasta? Jos näin on, mene North Ras Al Khaimahiin ja sen italialaiseen Thunder Road Pizza & Grill -ravintolaan. Tämä perheomisteinen ravintola osaa kokata italialaisia klassikoita oikealla tavalla. Ravintola käyttää valmistuksessa vain korkealaatuisia ainesosia ja tarjoaa tuoretta pastaa, herkullista caprese-salaattia ja ylellisiä pizzoja kohtuulliseen hintaan.

Cafteria Felafel Abu Naeem

Budjettivalinta keskustan ulkopuolella hupeneville lompakoille. Cafeteria Felafel Abu Naeem sijaitsee Lulu Hypermarketia vastapäätä ja tarjoaa paikallisten mukaan Ra’s al-Khaiman parhaat falafelit todella edulliseen hintaan. Tarjolla on myös muita paikallisia herkkuja, kuten shawarma, fattoush ja hummus.

Golden Crown Restaurant

Toinen budjettiravintola, tällä kertaa lähellä Ra’s al-Khaiman suurta satamaa. Golden Crown Restaurant on ravintola, jolla on intialainen ja aasialainen profiili. Se ei näytä päältä päin vaikuttavalta, mutta kätkee sisäänsä erinomaisen ruokatuntemuksen. Tuoreet ja mausteiset ruoat ovat täydellisiä myöhäisillan noutoruokia.

Oppaat