5 mukavinta baaria Abu Dhabissa

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Matkustat aikakoneella vanhan Hollywoodin kulta-aikaan, jossa vanhanaikaiset koktailit ja jazzpianistit luovat oman tunnelmansa baarin ilmapiiriin.

Halusitpa sitten nauttia apertiivistä ennen illallista tai rentoutua hetken ennen nukkumaanmenoa, tarjoaa Abu Dhabin baariskene useita varteenotettavia vaihtoehtoja. Abu Dhabin baarivalikoima on kasvanut viimeaikoina. Suurin osa pubeista ja baareista löytyy hotelleista, joten tässä tulevat viisi Yhdistyneiden arabiemiraattikuntien pääkaupungin suosikkiamme.

Skylite Rooftop Lounge at Yas Viceroy

Kun miettii Abu Dhabin pilvenpiirtäjien muodostamaa siluettia kaupungin ylle, ei ole ihmekään, että erilaisia rooftop -baareja löytyy runsaasti. Skylite Rooftop Lounge sijaitsee Yas Marina -alueelle. Se on sisustettu kotoisasti, mutta tyylikkäästi, ja sieltä on näkymät Abu Dhabin formula 1 -radalle. Baari onkin erityisen suosittu formula 1-kauden aikana.

Hemingway’s Bar

Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta sijaitsee yksi Abu Dhabin suosituimmista baareista. Hemingway’s Bar on tunnettu lämpimästä ja rennosta ilmapiiristään. Syö maukkaita fajitaksia oluen kylkiäisenä samalla, kun seurustelet ystäviesi kanssa tai seuraat urheilua baarin tv-ruuduilta.

Porter’s Pub

Klassinen englantilaispubi hotelli Grand Millenium Al Whadassa. Sisutettu luonnollisesti perinteisellä Lontoonpunaisella puhelinkioskilla. Valitse suuresta valikoimasta erilaisia ale -oluita sekä hampurilaisia ja ime itseesi kotoisaa tunnelmaa.

Cristal Champagne and Cigar Bar

Jos haluat hienompaa standardia, kannattaa katsastaa viehättävää Cristal Champagne and Cigar Bar. Matkustat aikakoneella vanhan Hollywoodin kulta-aikaan, jossa vanhanaikaiset koktailit ja jazzpianistit luovat oman tunnelmansa baarin ilmapiiriin. Cristal Champagne and Cigar Bar sijaitsee Millenium Corniche -hotellissa.

The Jazz and Fizz Bar

Jos pidät live-musiikista juomasi kyljessä, tarjoavat The Jazz and Fizz Bar -baarin muusikot taatusti hienon hetken Sofitel -hotellissa. Paikan signatuuridrinkit, jotka maksavat 90 ja 200 dirhamin väliltä, ovat jokaisen pennin arvoiset. Vaikea valinta? Testaa The Espresso Martini ja Gold Sour etkä tule pettymään.

Muut oppaat