5 fantastista golfkenttää, joilla parantaa tasoitusta

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Onko golfbägi jo pakattu matkaa varten? Dubaista on useiden golfkenttien myötä tullut pidetty golfkohde. Ehkäpä voit siis parantaa tasoitustasi yhdellä Dubain 12 kentästä, kuten esimerkiksi arvostetuilla Emirates Golf Clubilla.

Loput 10 kenttää sijaitsevat muissa emiraateissa, ja vaikka suurin osa sijaitseekin Dubain alueella, on itse asiassa Abu Dhabi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien todellinen golfmetropoli. Olemme listanneet 5 huippurankattua, pelihimon pelaajan tasosta riippumatta herättävää, kenttää Dubain ulkopuolella.

Al Hamra, Ras Al Khaimah

Peter Harradinen suunnittelema viihtyisä ja monipuolinen kenttä, joka sijaitsee aivan rantakohteen läheisyydessä. Koska pimeä tulee aikaisin, on kenttä varustettu valonheittimillä, mikä pidentää peliaikaa.

Al Ain, Abu Dhabi

Tämä unohdettu golfhelmi, joka on rakennettu Al Ain upean raviradan sisälle, sijaitsee noin tunnin automatkan päässä Dubaista sekä Abu Dhabista. Rauhallinen tunnelma, hienot olosuhteet ja läpitunkevaa laatua.

Westin, Abu Dhabi

Rata, joka on yhtä puhuttu sen haukanmuotoisen klubitalon kuin korkean viheriöiden ja väyliensä vuoksi. Inhimilliset hinnat, viiden tähden asumista ja fantastista golfia.

Saadiyat Beach Golf Club, Abu Dhabi

Herkullinen sijainti Persianlahden kauniilla rannikolla takaa uniikin golfkokemuksen Saadiyatissa. Upeat bunkkerit saavat silloin tällöin vierailulle ohijuoksevia gaselleja.

Al Zorah, Ajman

Uusi, pirteä tulokas mukavassa Ajmanin emiraatissa on entisen huippupelaaja Jack Nicklauksen suunnittelema. Se sijaitsee 20 minuuttia Dubain lentokentältä.

Muut oppaat