4 syytä lomailla Ras Al Khaimahissa

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Erityisesti rannikko Rotanan ja Al Hamra Fortin välillä on suosittu kohde tilaa kaipaaville auringonpalvojille.

Omanin rajalla, kauniissa ympäristössä Persianlahden valkoisten rantaviivojen alueella sijaitsee Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pohjoisin emiraatti – Ras Al Khaimah. Se tunnetaan parhaiten jylhistä vuorenhuipuistaan, tuulessa lepattavista palmuistaan sekä historiallisista nähtävyyksistään, ja on viime vuosina saanut mainetta Dubain veroisena matkakohteena. Me selvitämme, miksi sinun kannattaa lomailla tässä vähemmän tunnetussa UAE -helmessä.

7000 vuotta vangitsevaa historiaa

UAE:tä ja erityisesti Dubaita syytetään usein historian puutteesta ja keinotekoisista julkisivuista. Mikään ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta, kun puhutaan Ras Al Khaimahista. Totuus on, että RAK kuuluu niihin alueisiin, joilla on ollut asutusta jo pronssikaudelta lähtien. Tee esimerkiksi päiväretki Dhayah Fortiin, joka rakennettiin 1500 -luvulla.

National Museum of Ras Al Khaimah

Niiden, jotka haluavat jatkaa historian siipien havinan etsimistä, kannattaa suunnistaa alueen viralliseen kansallismuseoon. Haltioidu hyvinsäilyneistä arkeologisista ja etnologisista löydöistä, jotka peilaavat kaikkia emiraatin historian eri aikakausia.

Huippuluokan rantoja

Aivan kuten monet muutkin UAE:n emiraatit, ei Ras Al Khaimahissa ole pulaa kauniista rannanpätkistä. Erityisesti rannikko Rotanan ja Al Hamra Fortin välillä on suosittu kohde omaa tilaa kaipaaville auringonpalvojille.

Asu tyylillä

Monet RAK:n parhaista rannoista kuuluvat paikallisille hotelleille, joista esimerkkinä Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa -hotellin yhteydessä sijaitseva upea 1,5km pituinen yksityisranta. Vaikeastilyötävä sijainti, palkittua palvelua, hyvinvarusteltu kuntosali, leikkihuone lapsille, useita baareja, kahviloita ja ravintoloita jne. tekevät hotellista täydellisen. All Inclusive -vaihtoehto perheille ja rentoutumista kaipaaville pariskunnille. Jos kaikesta huolimatta kyllästyisitte rantaan, voitte asettua lepäilemään Hiltonin suurelle uima-allasalueelle.

Muita oppaita