Valokuva : Katarina Premfors

4 parasta kylpylä- ja relaxkohdetta

  1. 2 Lokakuu 2017
  2. Aktiviteetit

Rentoutuminen Dubaissa on aivan kuten kaikki muukin Dubaissa – aivan omaa luokkaansa.

Onko shoppailu Dubain valtavissa ostoskeskuksissa vaatinut veronsa? Tarvitsetko ehkä jalkahieronnan? Ota tilaisuudesta vaari ja varaa puhdistava hoito yhdessä kaupungin huippukylpylöistä. Rentoutuminen Dubaissa on aivan kuten kaikki muukin Dubaissa – aivan omaa luokkaansa.

Talise Ottoman Spa

Hemmottele itsesi pilalle Talise Ottoman Spa -kylpylässä, joka toimii Jumeirah Zabeel Saray -hotellin yhteydessä. Parempaa hoitoa ei voi ruumis tai sielu toivoa. Talise Ottoman Spa on valittu peräti kolme kertaa UAE:n johtavaksi spa-kohteeksi. Osittain perinteisen turkkilaisen saunansa ja useiden tavallisten saunojensa ansioista, mutta myös ponnisteluistaan kehittää jatkuvasti uudentyyppisiä hoitoja. Näistä innovatiivisista aloitteista mainittakoon esimerkiksi ainutlaatuinen lumihuone.

Talise Spa Burj Al Arab

Rentoudu viiden tähden Burj Al Arab -hotellissa. Aivan niin loisteliasta ja hienoa, kuin miltä se kuulostaakin. Näkymät Persianlahden yli porealtaassa lilluen eivät todellakaan mene hukkaan.

One&Only Spa Royal Mirage

Eikö taloutesi salli asumista palmusaaren luksushotelleissa? Fiksu tapa pieneen maistiaiseen kaikesta luksuksesta on viettää pari tuntia jossakin hotellien hienoista kylpylätiloista. One&Only Spa Royal Mirage kuuluu suosikkeihimme.

Yas Beauty Spa

Kivenheiton päässä The Dubai Fountain ja Dubai Mall -ostoskeskuksesta sijaitsee vanha kaupunki ja Souk Al Bahar. Soukista löytyy mukava rentoutumisosasto Yas Beauty Spa. Sieltä saa kauneushoitoja hiuksille, kynsille ja kasvoille. Tai mikset ottaisi rentouttavan hieronnan ja turkkilaisen kylvyn itämaiseen tapaan?

Muut oppaat