Lähellä kaikkea viehättävässä Ajmanissa

Haluatko, että Dubain, Sharjahin ja Abu Dhabin kaupunkielämä ja tarjonta ovat saatavillasi mutta samalla majoittua mieluummin hieman syrjemmässä? Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pienimmästä emiirikunnasta Ajmanista on tullut suosittu lomakohde matkailijoille, jotka etsivät viehättävää ja pienimuotoista emiraattia. Ajmanille antaa leimansa 16 km:n pituinen hiekkaranta, jonka varrella on viihtyisiä hotelleja, ravintoloita, kahviloita ja muita viihdepaikkoja.

Emiraatissa on koko Arabiemiirikuntien suurin kalastuskalusto. Ajman on tunnettu myös ratsastuskulttuurista ja hevosten jalostuksesta. Emiraatissa on noin 240 000 asukasta eli hieman enemmän kuin Ras Al Khaimahissa, vaikkakin pinta-alaltaan se on huomattavasti pienempi. Muiden emiraattien tavoin myös Ajmanissa rakennetaan paljon. Esimerkiksi Emirates Cityssä rakennetaan täydellä vauhdilla asuntoja ja kauppakeskuksia.

Suosittu ranta Ajman Beach

Emiraatin suuri vetonaula on epäilemättä 16 km pitkä ranta, Ajman Beach. Ajman on siten täydellinen matkakohde todellisille auringonpalvojille, jotka haluavat mieluiten viettää lomansa kuumilla rannoilla ja paratiisimaisissa vesissä. Ajman Beachillä on runsaasti tilaa uijille, ja pitkällä rannalla on saatavilla monia vesiurheilulajeja ja aktiviteetteja. Voit esimerkiksi vuokrata vesiskootterin ja ajaa sillä rantaa pitkin.

Solstolar och parasoll på Ajman Beach

Ajmanin kutsuva ilmapiiri ja rauhallinen miljöö luovat täydelliset puitteet virkistäytymiselle ja levolle. Isoveli Dubai monine nähtävyyksineen on vain 45 minuutin ajomatkan päässä. Ajman Museum, City Centre Ajman -ostoskeskus ja monet perinteiset souk-markkinat ovat esimerkkejä paikallisista nähtävyyksistä.

Majoitu ylellisesti Fairmont Ajmanissa

5 tähden Fairmont Ajman -hotellissa majoitut suoraan Ajman Beachin rantapromenadilla. Hotellista on upeat näkymät meren horisonttiin. Voit nauttia maailmanluokan ruokia ja juomia hotellin kahdeksassa ravintolassa – ja palvelu on tietenkin korkeinta tasoa.

fairmont ajman

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, koko emiraatin tarjonnan ja lähellä sijaitsevien lentokenttien välittömässä läheisyydessä. Voit myös helposti lähteä autolla päiväretkelle Arabiemiirikuntien muihin emiraatteihin.

Varaa nyt!

Aktiviteetteja Ajmanissa

Seitsemän emiirikuntaa - seitsemän loistavaa matkakohdetta