Valokuva : Katarina Premfors

Ski Dubai – laskettelua kesän kuumuudessa

Onko vaikea valita Alpeille suuntautuvan lumiloman ja Lähi-itään kohdistuvan aurinkomatkan välillä? Kun valitset matkakohteeksi Dubain, saat molemmat. Koko perhe pääsee nauttimaan suksilla olosta Ski Dubain lumisilla laskettelurinteillä 4 asteen pakkasessa, vaikka lämpötila ulkopuolella lähentelee 40 lämpöastetta.

Ski Dubai on Mall of Emirates -kauppakeskuksen vuonna 2005 avattu lisäosa, joka mahdollistaa laskettelun sisätiloissa peräti viidessä eri rinteessä. Rinteistä pisin on 400 metriä ja sen korkeus on 85 metriä. Ja ei, tämä ei ole aprillipila. Ski Dubain keinotekoisia rinteitä peittää 22 500 neliömetriä oikeaa lunta!  Kiinnitä siis sukset tai lauta, kulje tuolihissillä huipulle, ja valitse vaikeustasoltaan sinulle sopivin rinne (valittavana myös musta rinne).

Ski Dubai on todellakin minikokoinen talviparatiisi paahtavan aavikon keskellä. Ski Dubaista löytyy myös temppualue urheilullisimmille laskettelijoille ja lautailijoille, huippunopea rata mäenlaskuun renkailla sekä mutkitteleva lumiliukumäki patjalaskuun.

Rutschkanor i is på Ski Dubai
Foto: Katarina Premfors

Snow Bullet

Ski Dubaissa sinulla on myös mahdollisuus liitää maailman ensimmäisellä sisäköysiradalla miinusasteissa. Snow Bulletissa pääset liukumaan 16 metrin korkeudella laskettelurinteen yläpuolella. Köysirata on 150 metriä pitkä, ja voit varata siihen ajan erikseen vierailusi yhteydessä.

Ui pingviinien kanssa

Älä unohda käydä tervehtimässä Ski Dubain kunnia-asukkaita. Rakennuksessa asustaa nimittäin myös joukko harvinaisen suloisia pingviinejä (sekä valkokulmapingviinejä että kuningaspingviinejä), jotka esittelevät päivittäin taitojaan ihastuneiden kävijöiden iloksi. Ski Dubain asiakkaat voivat jopa käydä uimassa pingviinien kanssa isommassa altaassa tai opettaa niitä yhdessä henkilökunnan edustajien kanssa.

Huomioitavaa

Ski Dubai tarjoaa myös laskettelutunteja aloittelijoille, joten käynti soveltuu myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin lasketelleet. Varusteet, kuten toppavaatteet, monot, kypärä, sukset ja sauvat, sisältyvät hintaan. Hygieniasyistä hintaan ei sisälly pipoa ja lapasia, mutta ne on mahdollista ostaa paikan päältä.

Muuta kartan korkeutta

Lisää kokemuksia

Matkaoppaat UAE: sta

Löydä UAE hotellit