Valokuva : Weimer Jessica

Kokonaisvaltaisen kokemuksen tarjoava Mall of the Emirates

Matkusta Dubain punaisella metrolinjalla kaupungin lounaisiin osiin, niin saavut pian Mall of the Emirates -ostoskeskuksen omalle asemalle. Kiertele ylellisessä ostoskeskuksessa ja tee löytöjä sen noin 560 liikkeestä. Fashion Dome- ja Via Rodeo -paviljongeista löydät useiden eri muotitalojen myymälät.

Mall of the Emirates avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 2005. Valtavan kokoinen ostoskeskus käyttää itsestään nimitystä “worlds first shopping resort” – ja sen se on ansainnutkin. Saman katon alla voit nimittäin majoittua hotellissa, syödä hyvin, tehdä ostoksia, kokeilla erilaisia viihdeaktiviteetteja ja jopa lasketella.

Ski Dubai

Jos olet joskus miettinyt, voiko Arabian niemimaalla lasketella, suuntaa katseesi Dubaihin. Keskellä Mall of the Emirates -ostoskeskusta sijaitsee nimittäin laskettelukeskus Ski Dubai, jossa voit laskea alas viittä keinotekoista laskettelurinnettä neljän asteen pakkasessa. Ski Dubaista löytyy lisäksi köysirata, kiemurteleva lumiliukumäki, ja siellä järjestetään myös laskettelu- ja lautailukursseja.

Dubai Community Theatre and Arts Centre

Mall of the Emirates -ostoskeskuksessa sijaitsee Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC). Tämä voittoa tavoittelematon keskus edistää kulttuuria ja taidetta, ja se on perustettu jordanialaisen prinsessan Haya bint Husseinin aloitteesta. DUCTAC on kooltaan yli 7 000 neliömetriä. Se sisältää kahteen kerrokseen levittäytyvän teatterin, soittotiloja orkestereille, musiikkikoulun, kirjaston ja taidekeskuksen, jossa järjestetään säännöllisesti näyttelyitä.

Mall of the Emirates suurina lukuina:

  • Neljä kerrosta, joissa on yli 700 myymälää ja palvelupistettä
  • Ostoskeskuksessa on yli 7 000 pysäköintipaikkaa
  • Keskuksen kokonaispinta-ala on yli 233 000 neliömetriä
  • Yli 100 ravintolaa ja kahvilaa

Mall of the Emirates on monella tapaa Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien muiden ostoskeskusten esikuva. Se on esimerkki ostoskeskuksesta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ei rajoitu ainoastaan huippuluokan ostosten tekoon. Kun ostokset on tehty, kävijä voi levähtää elokuvateatterissa, nostattaa sykettä Ski Dubain laskettelurinteessä tai majoittua yhteen useista viiden tähden hotelleista. Ei ole siis sattumaa, että Mall of the Emirates -ostoskeskusta kutsutaan maailman ensimmäiseksi ostoslomakohteeksi.

Muuta kartan korkeutta

Lisää shoppailua

UAE:n matkaoppaat

Hotelleja UAE:ssä