Hauskanpitoa koko perheelle Wild Wadi Water Park™ -vesipuistossa

Aikeissa majoittautua kuuluisaan Burj Al Arabiin Dubain-matkan ajaksi? Onnittelut! Siinä tapauksessa olette kävelymatkan päässä Wild Wadi Water Park™ -vesipuistosta. Wild Wadi Water Park™ on yhdessä Aquaventure Waterparkin kanssa yksi Dubain suosituimmista vesipuistokohteista. Nauttikaa täysin siemauksin puiston ylellisistä vesiliukumäistä ja laitteista, joita on peräti 30.

Wild Wadi Water Parkin™ kaikenikäisille sopivat vetonaulat on suunniteltu puiston yhtenäisen teeman mukaisesti. Teeman pohjana on kertomus Juhasta, joka on tunnettu hahmo arabialaisissa kansanrunoudessa.

Vesipuisto on juuri niin hyvä, kuin sen laitteet ja vetonaulat, ja Wild Wadi Water Parkissa™ jokaiselle on tarjolla maailmanluokan huvia. Juha’s Journey tarjoaa rauhallisen matkan uimarenkaassa 360 metrin pituista jokea pitkin. Flood River sen sijaan takaa nopeamman vauhdin. Myös siinä liikutaan uimarenkaassa, mutta matkan varrella voi ilmaantua yhtäkkiä metrin korkuisia aaltoja ja nopeita virtauksia, kun vettä pumpataan muista laitteista.

Vieläkin vauhdikkaampaa menoa kaipaaville tarjolla on useita vetonauloja, jotka varmasti saavat adrenaliinitason koholle. Vesipuistossa on mm. Lähi-idän suurin aaltoallas Breaker’s Bay, mutta kaikista huimimmat vetonaulat löydät täältä.

Jumeirah Sceirah

Jumeirah Sceirahissa kiivetään ensin 32 metriä korkeaan torniin (muista nauttia maisemista tässä vaiheessa, sillä kohta syöksyt kovaa vauhtia alaspäin), jossa asetutaan kapseliin seisomaan. Kun olet valmis, turvamies painaa vihreää nappia, ja kapselin lattia katoaa jalkojesi alta. Putoat alaspäin 120 metriä pitkässä putkessa 80 kilometrin tuntivauhtia. Pudotus on ohi sekunneissa, mutta lupaamme, että se pysyy mielessä paljon kauemmin!

Katso videolta esimakua siitä, miltä pudotus tuntuu:

Tantrum Alley

Oletko valmis heittäytymään vauhdikkaaseen vesikouruun, jota ohjaavat tehokkaat vesimoottorit? Tantrum Alley vie sinut ”myrskyn silmän” läpi nelipaikkaisessa renkaassa. Laite lennättää sinut mm. kolmen tornadon läpi ja kahta vesirataa pitkin. Viimein tuuli tyyntyy ja rengas loiskahtaa altaaseen. Tantrum Alley on ehdoton osa vesipuistovierailua.

Kvinna och två barn på Wild Wadi Water Park

Whipeout ja Riptide

Täältä löydät yhden maailman neljästä keinotekoisesta surffauselämyksestä. Whipeout ja Riptide Flowriders tarjoavat liikkeessä olevien suurten vesimassojen muodostamia todentuntuisia aaltoja. Surffaussimulaattorin läpi kulkee seitsemän tonnia vettä sekunnissa. Voit kokeilla sekä bodyboardingia, kneeboardingia että surffausta. Jos surffaus siis kiinnostaa, niin suuntaa tänne!

Nauti hetkestä kaiken ulkopuolella

Vierailu upeassa vesipuistossa voi olla myös varsin uuvuttavaa. Vesipuistokävijöillä onkin mahdollisuus varata käyttöönsä cabana, joka on eräänlainen neljän hengen maja aurinkotuoleineen ja ruokapöytineen. Täällä voi syödä, juoda ja rentoutua samalla, kun muut kävijät liukuvat ohi Juha’s Journey -joella.

Vesipuisto, joka keskittyy kävijöihinsä

Wild Wadi Water Park™ on saanut useita kunniamainintoja sen avattua ovensa helmikuussa 1998. Vesipuiston henkilökunta koostuu 41 eri kansallisuudesta, ja heidän tehtävänsä on tarjota asiakkaille unohtumaton elämys. Vuonna 2000 Wild Wadi Water Park™ sai ensimmäisenä vesipuistona ISO 9001:2000 -sertifikaatin, mikä tarkoittaa sitä, että toimintaa ja tarjontaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Wild Wadi Water Parkin™ sisäänpääsy on ilmainen kaikkien Jumeirah-hotellien asukkaille. Löydät perusteelliset hotellitiedot sekä ajankohtaiset aukioloajat Jumeirahin virallisilta kotisivuilta.

Muuta kartan korkeutta

Lisää kokemuksia

Matkaoppaat UAE: sta

Löydä UAE hotellit