Klassikko on saapunut Dubaihin – Legoland

Jotkin asiat eivät vanhene koskaan. 1968 Lego avasi ensimmäisen huvipuistonsa portit kotimaassaan Tanskassa. Tämän jälkeen Legoland-huvipuistoja on perustettu muihinkin valikoituihin kaupunkeihin ympäri maailman. Näiden kaupunkien joukossa on myös Dubai! Legoland on osa Dubai Parks and Resorts -kokonaisuutta, ja se koostuu varsinaisesta huvipuistosta sekä Legoland Water Park -vesipuistosta.

Huvipuistossa on yli 40 laitetta, Lego-teeman mukaisia esityksiä ja se on yhtä hauska paikka sekä lapsille, että muille lapsenmielisille. Huvipuistovierailun aikana kannattaa katsastaa ainakin nämä:

  • Legoland Water Park
  • Lego Factory
  • Miniland
  • Driving school
  • The BIG Shop

Legoland Water Park

Vesipuisto on Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien ainoa 2–12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen suunniteltu vesipuisto. Puistossa on useita upeita vesiliukumäkiä ja vetonauloja, ja lapset voivat myös rakentaa ikioman Lego-lautan.

Huomioithan, että vesipuisto sulkee joka vuosi ovensa muutaman viikon ajaksi ylläpitotöiden vuoksi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta Legolandin toimintaan, mutta varaa matkasi sellaiselle ajankohdalle, kun Legoland Water Park on auki!

Lego Factory

Jos haluatte saada selville, miten legot valmistetaan, suosittelemme käymään Legoland Factoryssa. Täällä legoja luodaan liukuhihnalta. Saatte mukaanne jopa matkamuiston suoraan valmistushihnalta.

Miniland

Miniland on rakennettu yli 20 miljoonasta legopalikasta. Vaikuttava minikokoinen kaupunki sisältää muun muassa Dubain siluetin pienoiskoossa sekä muita tunnettuja maamerkkejä ympäri Lähi-itää. Kävijöillä on myös mahdollisuus rakentaa oma kaupunkisiluettinsa 10 metriä pitkän, legopalikoita täynnä olevan Build a City -pöydän ääressä.

Driving school

Legoland Dubaissa lapset saavat myös kokeilla autolla ajamista teemapuiston omassa autokoulussa. 6–13-vuotiaat lapset saavat omakseen Legolandin virallisen ajokortin opeteltuaan ensin liikennesääntöjä. Kun ajokortti on suoritettu, ajaminen legoradalla uniikeissa legoautoissa odottaa!

Barn på Legoland Dubai körskola

Kuljettajien on oltava vähintään 110 cm pitkiä.

Älä unohda The BIG Shopia

Legoland Dubai tarjoaa uskomattoman seikkailun koko perheelle, mutta ennen kaikkea lapsille. Vierailuun kannattaa varata aikaa useita tunteja. Täydellinen lopetus huvipuistopäivälle on käynti The BIG Shopissa. Kyseessä on valtava myymälä, kuten nimikin jo kertoo. Täältä löydät Lähi-idän laajimman valikoiman legoja ja legoleluja!

Lue lisää Legoland Dubain virallisilta kotisivuilta.

Muuta kartan korkeutta

Lisää kokemuksia

Matkaoppaat UAE: sta

Löydä UAE hotellit