Seikkaile Jebel Jais -vuorilla

§70 miljoonaa vuotta vanha vuoristoalue Jebel Jais sijaitsee Ras Al Khaimahin itäpuolella tarjoten  suurenmoisen näköalan sen korkeimmista kohdista lähes 2 000 metriä  merenpinnasta. Arabiemiraattien korkein vuori sijaitsee täällä ja kohoaa 1 934 metriin. Juuri Jebel Rais -vuorten vaihteleva luonto on tehnyt Ras Al Khaimahista luonnollisen matkakohteen niille, jotka haluavat seikkailua lomallaan.

Via Ferrata – Jebel Jais -vuorten hermoja kutkuttava kiipeilyreitti

Ehdottomasti jännittävin tapa kokea Jebel Jais – vuoret! Lähde mukaan opastetulle retkelle Jebel Jais – vuorten uudelle kiipeilyreitille, joka sisältää patikointia, kiipeilyä ja jännittävää köysirata-ajelua. Retki kestää noin 4 tuntia, ja sen korkein kohta on 120 metrissä. Yli kilometrin pituinen rata käsittää yhteensä kolme köysiratareittiä, jotka ovat 50, 60 ja 300 metrin pituisia.

Maailman pisin köysirata sijaitsee Jebel Jaisissa

Innostuitko Via Ferrata -reitistä? Siinä tapauksessa tämä aktiviteetti sopii sinulle. Jebel Jais -vuorilla ja Arabiemiraattien korkeimmalla vuorenhuipulla on maailman korkeimmalla sijaitseva ja pisin köysirata. Sanoin kuvaamaton kokemus, jossa kiidät jopa 130 km tuntivauhdilla 2 200 metriä pitkällä köysiradalla. Ajettavan reitin pituus vastaa noin 28 jalkapallokenttää (!).

Beduiinien jalanjäljillä

Jos pidät pidemmistä vaellusretkistä, Jebel Jais- vuorten fantastiset ympäristöt ovat sinulle juuri sopivia. Luontoa rakastavat voivat nauttia Jebel Jaisin monipuolisesta kasvillisuudesta ja eläimistöstä, johon kuuluvat muun muassa hiekka- ja suola-aavikot ja mangrovemetsät. Leiriydy beduiinien tekemässä “Wadissa” (vihreä keidas) ja nuku taivasalla. Mikäli haluat lisää vauhtia, voit tutustua Jebel Jais -alueeseen myös pyörällä tai maastopyörällä.

Muuta kartan korkeutta

Toiminta Ras Al Khaimahissa

Matkaoppaat UAE: sta

Löydä UAE hotellit