Valokuva : Fallström Maria

Päivä Ferrari World -huvipuistossa

Abu Dhabin Ferrari World -sisähuvipuistossa kaikki liittyy italialaiseen urheiluautomerkkiin. Haaveissa istua Formula 1- auton ratissa? Ferrari Worldin huippurealistisissa kilpa-ajosimulaattoreissa pääset kokemaan, miltä tuntuu ajaa Abu Dhabin Formula 1 -radalla Yas Marina Circuitilla. G-voimien metsästys jatkuu maailman nopeimmassa vuoristoradassa, Formula Rossassa, joka saavuttaa huippunopeutensa 240 km/h viidessä sekunnissa! Useiden ravintoloiden ja matkamuistomyymälöiden lisäksi puistossa on myös ”Junior Grand Prix” ja suuri kiipeilyalue pienimmille vierailijoille. Vertaansa vailla oleva koko perheen kohde siis!

Vauhdin hurmaa Ferrari Worldissa

Ferrari World on ehdoton nähtävyys Arabiemiraatteihin matkustaville. Ferrari World on unohtumaton matkakohde kaikille adrenaliiniryöppyjä ja ainutlaatuisia vuoristoratoja rakastaville.

Formula Rossa – maailman nopein vuoristorata

Oletko joskus kulkenut 240 kilometrin tuntivauhtia tai istunut ajoneuvossa, joka kiihdyttää nollasta sataan kahdessa sekunnissa? Tämä on mahdollista Abu Dhabissa! Maailman nopeimmassa vuoristoradassa Formula Rossassa voit kokea 4,8 G:n voiman Ferrarin punaisessa huvipuistolaitteessa. Vuoristoradan vaunun vauhti kiihtyy huippunopeuteen 240 km/h alle viidessä sekunnissa, mikä on nopeammin kuin useimmissa kaupallisissa ”superautoissa”. Vuoristorata on 2,07 km pitkä, ja sen tiukin mutka kääntyy 70 astetta.

Esimakua huikeasta vuoristoradasta saat tämän Theme Park Review’n Youtube-videon avulla:

Vuoristoradan pituusrajoitukset: ei alle 140 cm, eikä yli 195 cm.

Koe 52 metrin korkuinen silmukka Flying Aces –vuoristoradassa

Formula Rossa on maailman nopein vuoristorata, mutta Ferrari Worldilla on tarjottavaan myös vuoristorata, jossa on maailman korkein silmukka. Kyseessä on Flying Aces -vuoristorata, jonka huippunopeus on 120 km/h, ja jossa saat kokea painottomuuden tilan kymmenen kertaa. Vuoristoradan vaunut muistuttavat vanhoja armeijan potkurikoneita, ja ajelu alkaa kiipeämisellä 63 metrin korkeuteen sen jälkeen, kun kaapeli on vetänyt vaunun 51 asteen kallistuskulmassa aloituspisteeseen. Flying Aces -vuoristoradassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus roikkua ylösalaisin 53 metrin korkeudessa maailman korkeimmassa silmukassa.

Vuoristoradan pituusrajoitukset: ei alle 130 cm, eikä yli 196 cm.

Lapsiperheille ja harrastajille

Ferrari World on siis täydellinen koko perheen kohde, joka tarjoaa laajan valikoiman visuaalisia elämyksiä ja huvipuistolaitteita myös perheen pienimmille. Jos olet lisäksi suuri Ferrari-fani tai innostut ylipäätänsä autoilusta, vierailu huvipuistossa kannattaa.

Aja Ferrarilla Yas Islandin ympäri

Oletko aina haaveillut pääseväsi koeajamaan urheiluauton tai jopa klassisen Ferrarin? Ferrari Worldissa sinulla on siihen mahdollisuus. Saat ajaa itse Yas Islandin ympäri. Autossa on edessä paikka yhdelle matkustajalle ja takapenkille mahtuu kaksi, joten elämys on täydellinen toteuttaa koko perheen kanssa. Ennen starttia saat ohjeet auton käsittelyyn Ferrareihin erikoistuneelta kouluttajalta.

Junior GT ja Junior GP

Flicka i Ferraribil på Ferrari World

Lapsilla on mahdollisuus osallistua Junior GT- tai Junior GP -ajokurssille! Lapset saavat katsoa opastusvideoita ja asiantuntijoiden koulutusta. Kun Junior GT -koulutus on ohi, lapsi pääsee ajamaan pienoiskokoista 430 GT Spider -autoa katua muistuttavalla radalla, jolla on sekä liikennemerkkejä että liikennevaloja. Junior GP:ssä ajetaan sen sijaan pienoiskokoisilla Formula 1 -autoilla radalla, joka tarjoilee tiukkoja käännöksiä ja vauhdikkaita suoria! Kummankin radan huippunopeus on 6 km/h.

Viaggio in Italia ja Bell’Italia

Käväise Italiassa ja opi tuntemaan saapasmaata! Viaggio in Italia ja Bell’Italia ovat Ferrari Worldin vetonauloja, joissa voit kokea Italian lähes autenttisesti. Viaggio in Italia on multisensorinen simulaattori, joka lentää italialaisten kylien ja maisemien yllä. Istut samanlaisessa istuimessa kuin Ferrari F430:ssa.

Bell’Italia tarjoaa rentouttavan kierroksen minikokoisen Italian halki. Istut vuodelta 1958 peräisin olevasta Ferrari 250 California Spiderissa ja ohittamasi nähtävyydet ovat mittakaavassa 1:20. Bell’Italian pinta-ala on peräti 6 300 neliömetriä, ja auton nopeus vaihtelee välillä 5,45–8,72 km/h. Täydellinen tilaisuus tutustua Italiaan hieman perusteellisemmin!

Viaggio in Italian pituusrajoitukset:  ei alle 100 cm, eikä yli 195 cm.

Bell’Italian pituusrajoitukset:  alle 120-senttiset aikuisen seurassa.

Galleria Ferrari

Besökare vid Galleria Ferrari på Ferrari World

Intensiivikurssi Ferrarin historiaan Galleria Ferrarissa! Galleriassa esitellään automerkin uniikkeja malleja interaktiivisessa ympäristössä. Tarkastele historiallisia autoja lähietäisyydeltä, ja tutustu niistä kerättyihin tietoihin ja tilastoihin. Varmasti jännittävää koko perheen mielestä.

Helpot päiväretket Ferrari Worldiin

Kuljetuksia Abu Dhabiin ja Ferrari Worldiin järjestetään useimmista emiraateista. Etäisyys on luonnollisesti lyhyin Dubaista, mutta paikan päälle pääsee ongelmitta myös muistakin emiraateista – retkipäivänä kannattaa vain herätä hieman aikaisemmin. Valtavaan huvipuistoon tutustumiseen kannattaa varata aikaa ruhtinaallisesti – onhan se isoin laatuaan. Tietoa ajankohtaisista tarjouksista ja hinnoista sekä päivitetyt kuljetustiedot löydät Ferrari Worldin virallisilta kotisivuilta.

Varaa nyt!
Muuta kartan korkeutta

Lisää kokemuksia

Matkaoppaat UAE: sta

Löydä UAE hotellit